نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل اپدیت نشدن gridview در C#‎

  1. #1

    مشکل اپدیت نشدن gridview در C#‎

    سلام . از یک فرمی که داخلش gridview هست به یک فرمی میرم که اطلاعاتی رو پردازش میکنه و سپس به تابعی از فرم اولی (که توش gridview) هست اطلاعات رو میفرسته و کار ثبت داخله این تابع انجام میشه . اطلاعات در دیتابیس به درستی درج می شوند. ولی در gridview در همان لحظه نمایش داده نمی شوند حتی با refresh کردن آن .... خواستم ببینم مشکل چیه ؟

    private void textBox7_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int id = Int32.Parse((tbl_factorTableAdapter1.idfactormax() ).ToString());

    tbl_sefareshTableAdapter.InsertQuerysef(id + 1, textBox8.Text, textBox3.Text, 3000, Int32.Parse(textBox4.Text), Int32.Parse(textBox4.Text), 0);
    tbl_sefareshTableAdapter.Fill(dataSet11.tbl_sefare sh);
    dataGridView1.Refresh();

    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل اپدیت نشدن gridview در C#‎

    دوست عزیز شما یه تابع با دستور select از دیتابیس بنویس بعد هرجا که خواستی رفرش بشه از اون select استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل اپدیت نشدن gridview در C#‎

    سلام

    ببینید اگه datagridview با جدولتون bind بشه باید به محض اینکه تغییری در جدول ایجاد بشه انرو نمایش بده.

    از bindingsource استفاده کنید کارتون رو راحت می کنه.

  4. #4

    نقل قول: مشکل اپدیت نشدن gridview در C#‎

    این جدول bind که هست ... این دستور هم که select هست ... اجرا نمیشه
    tbl_sefareshTableAdapter.Fill(dataSet11.tbl_sefare  sh);


    میشه کد
    bindingsource را بفرمایید ...باهاش تا الان کار نکردم

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اپدیت نشدن اطلاعات در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط sajjad_lord در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 22:57 عصر
  2. سوال: مشکل اپدیت نشدن دیتاگرید
    نوشته شده توسط hercool در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 20:52 عصر
  3. سوال: مشکل در اپدیت نشدن database field در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reza69 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 21:42 عصر
  4. سوال: مشکل در اپدیت نشدن database field در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 11:57 صبح
  5. مشکل باز نشدن دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 08:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •