نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    باسلام به خدمت همگی
    یه برنامه دارم مینویسم که یک بعد از ذخیره کردن اطلاعات فردی، نیروهای شرکت یک سری، خدماتی که اون شرکت به نیروها میده را ثبت کنند بالغ بر 25تا خدمات هست که هرکدوم را در فرم مجزی نوشته ام (بنا به درخواست کارفرما) حالا سوالم اینه که میخام یک فرم جست و جو بزارم و اطلاعاتی که جست و جو کرد را در اون فرم مربوطه قرار بدم(خداییش ظلمه بیام واسه هر فرمی یک فرم جست و جو بسازم)؛ ولی نمیدونم چجوری به اون فرم جست و جو بفهمونم از فرم شماره 2 فراخوانی شده اطلاعات پیدا شده را در فرم شماره 2 قرار بده.؟؟؟؟

    کسی هست راهنماییم کنه یا نمونه برنامه بزاره واسم؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    ایا وقتی فرم جستجو نمایان میشه باید وصل بشه به جدول مربوط به اون فرمی که فرم جستجو را باز کرده؟
    وهیمن طور وقتی جستجو انجام شد داده چگونه به فرمی که فرم جستجو را باز کرده ارسال میشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    ایا وقتی فرم جستجو نمایان میشه باید وصل بشه به جدول مربوط به اون فرمی که فرم جستجو را باز کرده؟
    وهیمن طور وقتی جستجو انجام شد داده چگونه به فرمی که فرم جستجو را باز کرده ارسال میشه؟
    نه دوست عزیز، فرم جست و جو از جدول دیگری اطلاعات میاره و میخام همون اطلاعتی که اورد و در دیتا گرید ریخت را بیارم توی فرمی که باز شده؟این عملو نمیدونم چکارش کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    یعنی برای همه فرم ها کلا از یک جدول جستجو انجام میشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    یعنی برای همه فرم ها کلا از یک جدول جستجو انجام میشه؟
    بله.!!
    امکانش هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    سلام
    منم دقیقن همینکاری که میگید رو یک بار انجام دادم !
    من اومدم تو هر فورم یه متغیر استاتیک و پابلیک گذاشتم ، مثلن تو فورم 2 یه متغیر گذاشتم (تو بقیه ی فورم ها همین صورت) به این شکل :
    public static int i=2;

    بعد هرموقع میخواستم فورم جستجو رو فراخوانی کنم تو سازنده ی کلاسش اون متغیر رو ارسال میکردم !
    و با چنتا if و else اونو کد نویسی کردم ! مثلن اگه مقداری که ارسال شده مساوی 2 بود ، متد جستجو رو یه شکل دیگه بده ! میدونید چی میگم؟

    حالا نمیدونم دیگه ، احتمالن راه حرفه ای تری هم هست که بنده اطلاعی ندارم ولی با همین کارت راه میوفته فک کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام
    منم دقیقن همینکاری که میگید رو یک بار انجام دادم !
    من اومدم تو هر فورم یه متغیر استاتیک و پابلیک گذاشتم ، مثلن تو فورم 2 یه متغیر گذاشتم (تو بقیه ی فورم ها همین صورت) به این شکل :
    public static int i=2;

    بعد هرموقع میخواستم فورم جستجو رو فراخوانی کنم تو سازنده ی کلاسش اون متغیر رو ارسال میکردم !
    و با چنتا if و else اونو کد نویسی کردم ! مثلن اگه مقداری که ارسال شده مساوی 2 بود ، متد جستجو رو یه شکل دیگه بده ! میدونید چی میگم؟

    حالا نمیدونم دیگه ، احتمالن راه حرفه ای تری هم هست که بنده اطلاعی ندارم ولی با همین کارت راه میوفته فک کنم


    مرسی از راهنماییت ولی فک نکنم این راه حل اصولی باشه از استادین خواهشمندم که بهترین راه و اصولی ترین راه را بگند!!!!!

  8. #8

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    در فرم جستجو ، شئ حاوی نتیجه جستجو (دیتاتیبل، لیست یا هر چیز دیگری) را به صورت پراپرتی دربیارید.
    در فرمهای دیگر که فرم جستجو را ایجاد میکنید، اگر از متد showdialog برای نمایش فرم جستجو استفاده میکنید میتونید بعد از این متد پراپرتی مورد نظر رو بخونید و استفاده کنید.




    راه بهتر هم ایجاد یک رویداد در فرم جستجو و هندل اون در فرمهای دیگر هست.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 28 شهریور 1394 در 01:14 صبح

  9. #9

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    سلام
    یعنی شما میخوای محتویات یک دیتاگرید رو از فرم جستجو ، عینا به یک دیتاگرید در فرمی که فراخوانی کننده بوده انتقال بدی؟
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    یعنی شما میخوای محتویات یک دیتاگرید رو از فرم جستجو ، عینا به یک دیتاگرید در فرمی که فراخوانی کننده بوده انتقال بدی؟
    سلام
    ببینید توی فرم جست و جو یه سری اطلاعات مثل اسم،فامیل،شماره پرسنلی،تاریخ تولد و... میاره
    حالا توی یک فرم یک سری تکست باکس هست به نام های نام،فامیلی،تایخ تولد حالا میخام فرم جست و جو اطلاعات پیدا شده را درتکست باکس های فرم فراخوانی شده بریزه!!!!

  11. #11

    نقل قول: انتخاب اطلاعات از یک فرم برای فرم های متعدد

    سلام
    برای فرم جستجو یک پراپرتی تعریف کنید از نوع دیتاتیبل (یا هر نوع دیگری که نیاز شما رو پوشش بده)
    public DataTable resultDt { get; set; }


    یک button هم در همین فرم قرار بدید که در پایان جستجو قراره کلیک بشه (پراپرتی DialogResult رو برابر OK قرار بدین)

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var dt = new DataTable();
    //دیتاتیبل رو در این فرم پر می کنید

    resultDt = dt;
    Close();
    }



    در فرمی که قراره فرم جستجو رو باز کنه هم به اینصورت

    private void btnSearch_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (var form = new FrmSearch())
    {
    var result = form.ShowDialog();
    if (result == DialogResult.OK)
    {
    //اینجا از محتویات پراپرتی که در فرم جستجو تعریف کردی استفاده کن
    dataGridView1.DataSource = form.resultDt;
    }
    }
    }






    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چیدمان عناصر برای فرم های دریافت و نمایش اطلاعات کاربری
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 23:56 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1392, 19:16 عصر
  3. یک فرم و عمل های متعدد
    نوشته شده توسط Hsimple11 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 17:12 عصر
  4. سوال: میزان دسترسی به فرم ها برای یوزر های متعدد
    نوشته شده توسط chekad در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 14:57 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 13:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •