نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    Smile پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    با سلام خدمت دوستان
    من دو چارت دارم به صورت زیر:
    2.png1.png
    در ناحیه هایی از این 2 چارت که در مستطیل قرمز رنگ هستند تا حدودی شبیه هم هستند. این سوال رو دارم که:
    1- چه طور با فرمان دلفی می توان چارت هایی در این دو چارت را پیدا کرد که شبیه هم هستند؟
    2- اگر مانند تصویر زیر این چارت به طور مثال در فریم 5 شبیه آن پیدا شد با فرمان دلفی فریم مربوط به آن را پیدا کنم؟(یعنی با کمک دستور فرمان قبلی در فریم چندم حدودا این شکل اولیه پیدا شده؟)
    3.png
    ممنون از همه دوستان که کمک می رسانند
    آخرین ویرایش به وسیله ابوالفضل عباسی : چهارشنبه 25 شهریور 1394 در 15:25 عصر

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    با سلام
    من اطلاعات زیادی از chart ندارم ولی به نظر من مانند مقایسه دو تصویر باید از scanline برای شباهت چارت ها استفاده بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    فکر نکنم Chart قابلیت bitmap داشته باشه چون برای scanline فکرکنم باید bitmap باشه
    ولی از پاسختون ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    سلام.
    راهی که به ذهنم میرسه اینکه اول باید مقدار نمودار رو از تصویر بدست بیارید. (اگر این کامپوننت مقادیر رو نمیده. چون آشنا نیستم باهاش). بعد که مقادیر رو بدست آوردید (مثلا تو یک آرایه از اعداد) با مقادیر شیفت شده از خودش تفریق میکنید. هر جا اختلاف کمتر از اپسیلن مورد نظرتون شد یعنی جواب مساله.
    برای مثال میتونید در یک حلقه مقدار شیفت شدن رو تغییر بدید. نمودار رو به چپ حرکت بدید و از خودش کم کنید و با اپسیلون مقایسه کنید.
    مثال:
    یک فرم خالی بسازید (متغیر arr و متغیر bitm رو در قسمت public تعریف کردم) و OnCreate و OnMouseMove رو به این شکل تعریف کنید:

    unit Unit1;

    interface

    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
    Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, VclTee.TeeGDIPlus, VCLTee.TeEngine,
    Vcl.ExtCtrls, VCLTee.TeeProcs, VCLTee.Chart, Vcl.StdCtrls;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure FormMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    arr : array of Integer;
    bitm : TBitmap;
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    const
    RAND_DIFF : Integer = 1000;
    var
    I, X: Integer;
    S : Single;
    begin
    SetLength(arr, 1500);
    X := 0;
    for I := 0 to High(arr) do
    begin
    S := (1.0 + (X / 20000.0)) * 750.0 * Sin(I / 10.0);
    arr[I] := Trunc(S);
    X := X + (Random(RAND_DIFF * 2 + 2) - RAND_DIFF) ;
    end;
    bitm := TBitmap.Create;
    end;

    procedure TForm1.FormMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);

    function Maxi(const X, Y: Integer):Integer;
    begin
    if (X > Y) then
    Result := X
    else
    Result := Y;
    end;

    var
    I, K: Integer;
    arr_B: array of Integer;
    begin
    SetLength(arr_B, Length(arr));

    for I := 0 to High(arr) do
    begin
    K := X + I;
    if (K > High(arr)) then
    K := K - High(arr);
    arr_B[I] := arr[I] - arr[K];
    end;

    bitm.SetSize(Self.Width, Self.Height);
    bitm.Canvas.FillRect(Self.ClientRect);
    bitm.Canvas.Pen.Width := 1;
    bitm.Canvas.Pen.Color := clBlack;
    bitm.Canvas.MoveTo(0, bitm.Height div 2);
    bitm.Canvas.LineTo(bitm.Width, bitm.Height div 2);

    bitm.Canvas.Pen.Color := clBlue;

    bitm.Canvas.MoveTo(0, bitm.Height div 2);
    for I := 0 to High(arr) do
    begin
    bitm.Canvas.LineTo(I, bitm.Height div 2 + arr[I] div 10);
    end;
    bitm.Canvas.Pen.Color := clRed;
    bitm.Canvas.Pen.Width := 1;
    bitm.Canvas.MoveTo(0, bitm.Height div 2);
    for I := 0 to High(arr) do
    begin
    K := X + I;
    if (K > High(arr)) then
    K := K - High(arr);
    bitm.Canvas.LineTo(I, bitm.Height div 2 + arr[K] div 10);
    end;
    bitm.Canvas.MoveTo(0, bitm.Height div 2);
    bitm.Canvas.Pen.Width := 4;
    for I := 0 to High(arr) do
    begin
    bitm.Canvas.Pen.Color := (Maxi(0, 255 - Abs(arr_B[I]) div 4)) Shl 8;
    bitm.Canvas.LineTo(I, bitm.Height div 2 + arr_B[I] div 10);
    end;
    Self.Canvas.Draw(0, 0, bitm);
    end;

    end.



    نمودار اصلی با رنگ آبی و نمودار شیفت داده شده با رنگ قرمز هست. و اختلاف دو نمودار با رنگ سبز هست. هر چی اختلاف دو نمودار مقدارش به صفر نزدیک تر باشه به جواب نزدیک تر میشیم و رنگ نمودار سبز تر میشه و هر چی مقدار اختلاف بیشتر باشه رنگ نمودار سیاه تر و از جوا فاصله میگیریم.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    مقدمتون به خیر دوست عزیز.
    خوشحالم باز هم می بینمت.

    در جواب دوست عزیز، و در تکمیل گفته های دوستمون،
    شما چه مقدار مشابهت مد نظرته؟
    ببینید، پیدا کردن مشابهت یک امر کاملا پردازشیه، و مربوط به مبحث پردازش تصاویره.
    باید ببینید که مشابهت تا چه حدی مد نظره،
    ماکزیمم عرض مشابهت رو بگردید،
    اگر لازمه، مشابهت رو اسکیل کنید یا این که sheer کنید، که در کار شما فکر نمی کنم لازم باشه.
    اگر یک طرف مقایسه رو خودتون می دونید، قضیه بسیار ساده خواهد شد.
    مثلا بگید کجا شبیه اینجاست که من می گم، از اینجا تا اینجا،
    برای چنین کاری کافیه تصویر نمودار رو روی نمودار جدید حرکت داده منطبق کنید.
    برای هر پیسکل کل نمودار رو در جای جدید مقایسه کنید.
    با اولین اختلاف هم بپرید بیرون.
    اما اگر نمی دونید کجا رو با کجا مقایسه کنید، و باید سیستم بگرده شباهت در بیاره، باید دوبار تودرتو این کار رو کنید، و این از نظر سرعت یعنی فاجعه!!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    با تشکر از پاسخ هایی که شما دوستان عرض کردید.
    ببینید درصد مشابهت باید خیلی بالا باشه یعنی حدود 80 درصد بعد پردازش تصویر رو بلدم.
    این دو نمودار رو شاید بشه روی bitmap بریزم بعد scanline کنم.
    با عرض پوزش بعضی قسمت ها رو نفهمیدم من 2 نمودار دارم بعد از چند فریم نمودار اولیه تکرار میشود حال چون ممکن است پیکسلی فرق داشته باشند 80 درصد باید شبیه باشد.
    من می خوام بدنم بعد از چند فریم این بخش دوباره تکرار میشود؟
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    با سلام خدمت دوستان همچنین ananas
    من به کدتون یک نگاهی انداختم خیلی جالب عمل میکنه روشی که در این کد نوشته اید مدنظرم هست ولی نمی خواهم مثلا با موس باشه و یا نمودار های من bitmap نیستند بلکه teechart هستند و با این کد اصلا نمی تونم روی teechart برنامه ریزی کنم.ولی ایده خوبی برای کار من هست.
    اگر شما و دوستان بتوانید در حوزه chart ها به من کمک کنید ممنون دارتون هم هستم.اگر در حوزه teechart کمک بفرمایید اون موقع میتوانم کامپیوتر رو برنامه ریزی کرده که خودش بفهمد(مثل هوش مصنوعی)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    شرمنده همه عزیزانی که در این تاپیک پست گزاشتن.
    (در صورتی که همیشه نمودار به این شکل باشه مشکلی نیست میشه جواب گرفت)

    ولی اگر کمی شکلش پیچیده بشه (یا مثلا محورها جابجا بشن یا بچرخند) دیگه نمیشه با روش هایی مثل min_sqr جواب دقیقی گرفت!!!. پردازش تصویر هم که بماند... چون اصلا برای این کار مناسب نیست. راهش اینه که کمی در مورد پردازش سیگنال مطالعه کنید تا بتونید با استفاده از الگوریتم هایی مثل MFCC و یا منحنی های گابور و همچنین روش هایی مثل مقایسه IFFT و غیره این تشابه رو اندازه گیری کنید و در صورتی که از مقدار مورد نظر شما (ترشولد) بیشتر بود اون رو شبیه فرض کنید...

    در مورد کد دوستمون ananas باید بگم که روش اصولی تری هست که شبیه روش شماست و بجای اندازه گیری قدر مطلق فاصله باید از min_sqr استفاده کنید که ساده ترین روش برای fit کردن هست. اما روش های بهتری هم وجود داره که من برای نمودارهای 2 بعدی روش simplex رو پیشنهاد میدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    از منحنی شما میشه حدس زد که میخواهید پردازش صدا رو انجام بدید و صداهای مشابه رو پیدا کنید. ساده ترین راهش MFCC هست که البته سخت هست. این جور چیز ها رو اول در matlab راه اندازی کنین و سپس در دلفی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    ممنون از شما دوست عزیز
    نه من به طور نمونه ای نمودار رو کشیدم وگرنه نمودار اصلی خیلی ریز و توهم توهم هست من تصویر رو تیدیل به نمودار میکنم و بعد کاری با نمودار انجام میدم ولی نمودارم صدا نیست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط delphi-xe7 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما دوست عزیز
    نه من به طور نمونه ای نمودار رو کشیدم وگرنه نمودار اصلی خیلی ریز و توهم توهم هست من تصویر رو تیدیل به نمودار میکنم و بعد کاری با نمودار انجام میدم ولی نمودارم صدا نیست
    پردازش تصویر هم نوعی پردازش سیگنال هست...
    اگر دقیق تر میگفتی که میخوای چیکار کنی کمکت میکردم. اینطوری نمیشه پردازش تصویر انجام بدید. چون راههای استاندارد پردازش تصویر مشخص هست. مثلا انجام لبه یابی ها، اپتیمایز کردن رنگ و نور و کنتراست و خیلی مسایل دیگه هست که نمیتونید برای تطبیق دادن تصاویر بهمین راحتی اونها رو به نمودار تبدیل کنید...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    گاهی شده که برنامه نویسهای عزیز بخاطر اینکه نمیخوان طرحی رو که توی ذهنشون هست بقیه متوجه بشن، اما این باعث میشه هیچ وقت توی مسیر درست قدم برندارن و در نتیجه به جواب نمیرسن

  13. #13

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    اینطوری نمیشه پردازش تصویر انجام بدید
    بستگی به نوع پردازشش داره، ممکنه ایشون بخواد فقط هیستوگرام رو مقایسه کنه.
    نمی شه حکم کلی داد.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    ممنون از پاسخ تون
    من با فرمان scanline میام پیکسل های یک تصویر رو میخونم بعد نمودارش رو رسم میکنم.حال دو تصویر رو تبدیل به نمودار پیکسلی میکنم و میخوام مقایسه کنم.
    حالا سوال من از شما اینه که میشه دو نمودار teechart رو با هم مقایسه کرد یا نه همین . اگر راه حلی پیش پایم بگذارید سپاس گذارم.
    ممنون

  15. #15

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    یکی از راههاش اینه که نمودار رو به بیت مپ تبدیل کنید:

    var
    BMP: TBitmap;
    begin
    BMP := TBitmap.Create;
    BMP.Width := Chart1.Width;
    BMP.Height := Chart1.Height;


    Chart1.Draw(BMP.Canvas, Chart1.ClientRect);


    .
    .

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    با عرض پوزش
    من نمی خوام که نمودار تبدیل به بیت مپ بشه چون یک تکه از نمودار بعد از چند ثانیه تکرار میشود میخوام اون رو پیدا کنم همان طور که در اول تاپیک گفتم با این روش نمیشه پیداش کرد.
    بعد هم من نمی دونم کدوم قسمت به طور مداوم تکرار میشود
    بعد در تبدیل نمودار به بیت مپ بعد دوباره مقایسه تصویر روشی زمان بر میباشد
    باز هم ممنون

  17. #17

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    خب پس باید سری های توش رو مقایسه کنید. خیلی ساده تره. چون با یک مشت عدد سرو کار دارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    دوست عزیز باید چگونه سری های داخل جدول رو مقایسه کنم؟
    نمونه کدی یا راهنمایی بهم بکنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    از منحنی باید dft بگیرید تا مشخص بشه هر فرکانس چقدر تکرار شده و سپس مکان یابی کنید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    خیلی ممنون از پاسختون.
    ولی من از teechart زیاد سردر نمیارم میشه یکم بیشتر راهنمایی ام کنید
    تشکر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    از منحنی باید dft بگیرید تا مشخص بشه هر فرکانس چقدر تکرار شده و سپس مکان یابی کنید
    دوست عزیز میتونی بیشتر راهنمایی کنی؟
    یعنی کسی نیست کمکم بکنه من واقعا به این مشکل گیر کرده ام و پروژه ام جلو نمی رود.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    دوستان چرا این بنده خدا رو میپیچونیم؟!
    من فرمول رو نوشتم براشون فقط سوال اینه که چطور مقادیر رو میشه از TChart گرفت؟ که بعد بذارن تو اون فرمول.
    آیا این راهی داره؟ یا باید از اون تصویر مقادیر رو استخراج کرد؟
    لطفا این سوال رو جواب بدید من باقی کار رو راهنماییشون میکنم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    واقعا از اینکه شما ananas گرامی سعی میکنید مشکل بنده را حل کنید سپاس گذارم.
    سوال من همین هست.
    من بتونم این مقادیر رو خارج کنم بعد در یک memo یا چیز دیگری بریزم و با یک حلقه بخونم اگر دیدم دو تا از مقادیر خیلی بهم شبیه اند رو تشخیص بدم بعد دیگه مشکلم حل میشه.(یا روشی سریعتر از که انگار کاربر ananas راهنمایی ام میکنند)
    بازم از شما دوستان که سعی دارید مشکل بنده را حل کنید متشکرم.

  24. #24

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    من که گفتم، هر چارتی درون خودش سری داره، کافیه سری مورد نظر رو پیدا کرده و اعدادش رو بخونیم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    اقای یوسف خیلی بازم از همکاریت متشکرم ولی
    من که گفتم در زمینه Teechart و کشیدن یه چارت معمولی هیچ اشنایی ندارم.یک اموزش درموردش دارم میخونم ولی میشه بگید چطور باید سری های یک چارت رو خوند؟

  26. #26

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

      Chart1.Series[0].XValue[i]  Chart1.Series[0].YValue[i]


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: پیدا کردن Chart های شبیه و تکراری با دلفی

    اقا یوسف ممونم
    ولی مشکلم بااین روش شاید حل بشه ولی من روش سریع تری در خوندن یک عدد از یک نمودار رو دارم.ولی ممنون
    ایا کسی نیست کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پیکسل های تکراری یک تصویر
    نوشته شده توسط m.4.r.m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1392, 11:24 صبح
  2. سوال: پیدا کردن داده های تکراری در یک فایل اکسس
    نوشته شده توسط akh2010 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:51 صبح
  3. سوال: پیدا کردن شماره های تکراری ، همراه با تعیین وضعیت یک فیلد
    نوشته شده توسط S_O_S1982 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 17:19 عصر
  4. پیدا کردن رکورد های تکراری در DataGridView
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 16:22 عصر
  5. پیدا کردن فیلد های تکراری
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 00:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •