نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپی table در بانک sql با استفاده از دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    کپی table در بانک sql با استفاده از دلفی

    با سلام
    من میخوام از یک table در بانک sql کپی کنم و با نام جدید در همون دیتابیس ذخیره کنم .
    چه دستوری باید استفاده کنم؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کپی table در بانک sql با استفاده از دلفی

    با سلام،
    از دستوری مثل این استفاده کنید:
    SELECT * INTO BkManagers FROM Managers;

    موفق باشید...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: کپی table در بانک sql با استفاده از دلفی

    با تشکر
    اگر ممکنه در مورد دستوری که نوشتید یک مقدار بیشتر توضیح بدید
    من میخوام یک table را کامل با نام جدید کپی کنم بدون توجه به تعداد فیلدها یا رکوردهای اون
    درست مثل کاری که توی خود sql بصورت دستی انجام میدیم
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: کپی table در بانک sql با استفاده از دلفی

    راهنمایی کافی بود. برای اطلاعات بیشتر باید در تالار اس کیو ال پیگیر باشید دوست من.
    این دستور ساختار جدول رو در جدولی جدید به همراه دیتای درون اون کپی می گیره. البته بعضی آیتم هاش مثل کلید رو باید خودتون بگذارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به بانک sql با استفاده از کلاس ها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 22:06 عصر
  2. پشتیبان گیری از بانک SQL بدون استفاده از کوئری
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 14:57 عصر
  3. پشتیبان گیری از بانک SQL بدون استفاده از کوئری
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 00:37 صبح
  4. رمز بر روی table در بانک sql
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 21:53 عصر
  5. درج در بانک sql با استفاده از متد addnew
    نوشته شده توسط ghaum در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 07:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •