نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

  1. #1

    عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    سلام دوستان. من توی بانکم یه فیلد رشته ای دارم که توی اون متن های فارسی و انگلیسی و عددی ذخیره شده. حالا میخوام این رشته ها را توی برنامه بخونم و همه را طبق مثال های زیر برعکس کنم. جدا کننده کلمات این رشته ها هم هر کاراکتری میتونه باشه. مثلا / یا ـ یا * و ...
    میخوام مثلا 112*01 را تبدیل کنم به 01*112 یا 78-000-7586 را تبدیل کنم به 7586-000-78

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    شما یه فانکشن تعریف کن که این کار رو انجام بده یعنی یک ورودی بگیره و خروجی بده
    بعدش کل تیبل رو با این فانکشن آپدیت کن
    update tblname set fieldname=fn_functionname(filedname)

  3. #3

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    این را میدونم دوست خوبم اما مهم نوشتن اون تابعه. چه کدی باید واسه تابع بنویسم که بتونه این رشته های در هم و بر هم را درست کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    از تابع CHARINDEX استفاده کنید و مکان * ها رو پیدا کنید سپس از تابع SUBSTRING برای جدا کردن اون قسمت استفاده کنید.
    مثال برای charindex
    کد HTML:
    DECLARE @document varchar(64);SELECT @document = 'Reflectors are vital safety' +
                       ' components of your bicycle.';
    SELECT CHARINDEX('bicycle', @document); GO
    مثال برای SUBSTRING
    کد HTML:
    SELECT LastName, SUBSTRING(FirstName, 1, 1) AS Initial
    FROM Person.Person
    WHERE LastName like 'Barl%' ORDER BY LastName;

  5. #5

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    ممنون مهدی جان. اما این charindex چکار میکنه؟ کاراکترهای جداکننده متن من مختلفه(بیش از 10 کاراکتر جدا کننده) و معلوم هم نیست این کاراکتر دقیقا کجای متن باشه

  6. #6

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    دوستان کسی راهی به ذهنش نمیرسه؟

  7. #7

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    برای اینکار شما باید از regex استفاده کنید:

    const string sentence = "10/ cats, 20| dogs, 40\\ fish; and; 1/ programmer.";

    var parts = Regex.Split(sentence, @"[\*\-\\\/\,\;\|]");

    for (var i = parts.Length; i > 0; i--)
    {
    Console.WriteLine(parts[i - 1]);
    }


  8. #8

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    عالی دوست من. حالا اگه بخوام این رشته های split شده به هم بچسبن و از آخر به اول بیان باید چکار کنم؟ مشروط بر اینکه کاراکترهای جداکننده هم توی رشته تولیدی باشه.
    مثلا رشته gl*kp-om;pp با متد شما میشه چهار تا رشته pp , om ,kp , gl اما من میخوام خروجیم بشه pp;om-kp*gl

  9. #9

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    کسی از دوستان چیزی میدونه؟

  10. #10

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    بچه ها توراخدا کمککککککککککک

  11. #11

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک

    مشکل من هنوز پابرجاست. کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه

  12. #12

    نقل قول: عملیات روی فیلد رشته ای در بانک


تاپیک های مشابه

  1. کمک در رابطه با اتصال و انجام عملیات روی بانک
    نوشته شده توسط behnamgholipoor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1392, 11:26 صبح
  2. پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 15:10 عصر
  3. ثبت تاریخ در بانک و عملیات روی ان
    نوشته شده توسط daffy_duck376 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 15:50 عصر
  4. انجام عملیات روی بانک بطور کامل
    نوشته شده توسط m.sedighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:09 عصر
  5. چطور میشه روی یک رشته hex عملیات ریاضی انجام داد؟
    نوشته شده توسط coral در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •