نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

  1. #1

    Post مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    سلام
    برنامه ای می خوام بنویسم که وقتی شخص تاریخ تولد رو بنویسه بزنه که شما مثلا 18 سالتون شده یا نه ؟
    یا مثلا اونایی که سنشون مثلا 16 ساله رو نشون بده .
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    سلام
    سال تولد رو تفکیک کن، یه کد تاریخ روز رو به برنامت اضافه کن، بعد سال تاریخ و سالهای ورودی رو با هم مقایسه کن.

  3. #3

    نقل قول: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    نمونه ندارید ؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    مهندس یه سرچ کوچولو بزن دیگه
    http://stackoverflow.com/questions/9...eones-age-in-c

  5. #5

    نقل قول: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    میشه یکی یک نمونه ای چیزی کامل بزاره که بشه بدون ایراد این کار رو انجام داد .
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نقل قول: مشخص شدن سن با دادن تاریخ تولد

    DateTime today = DateTime.Today;
    int age = today.Year - bday.Year;
    if (bday > today.AddYears(-age)) age--;

تاپیک های مشابه

  1. پاک شدن فایل در یک تاریخ مشخص
    نوشته شده توسط javandelavar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 11:12 صبح
  2. expire شدن بعد از یک تاریخ مشخص
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 07:39 صبح
  3. [color=blue]قرار دادن تاریخ در text box[/color]
    نوشته شده توسط emad1498 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 19:16 عصر
  4. قرار دادن تاریخ و زمان در statusbar
    نوشته شده توسط hamid_Sadeghian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 21:58 عصر
  5. پیشنهاد برای درج تاریخ تولد (تاپیک کارت تبریک : توجه )
    نوشته شده توسط Doctor Sinohe در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 23:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •