نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در کانکشن sql

  1. #1

    مشکل در کانکشن sql

    با سلام دوستان


    وقتی setup میگیزم چه ورژن sqlexprss و windows install تیک کنم که با هم همخونی داشته باشن.(با ویژوال استودیو 2010 کار کردم،دیتابیسمم همون express خودشه)

    مثلا الان sqlexpress 2008 میزارم با windows installer 4 با هم نمیخونه.

    با نشکر
    آخرین ویرایش به وسیله nooshin609 : شنبه 28 شهریور 1394 در 21:00 عصر


  2. #2

    نقل قول: مشکل در کانکشن sql

    ??????????????????????

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: مشکل در کانکشن sql

    چه جوری متوجه شدین نمی خونه ؟ چه ارروی میده ؟ ورژن بالاتر امتحان کردید ؟!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کانکشن sql

    نمیخونه یعنی چی؟چه خطایی داری؟
    ببینید من هم این مشکل رو داشتم که برای اس کیو ال 2008 و فریم ورک خطا میداد،
    windows installer 4 و sqlexpress 2008 رو انتخاب کردم و روی سیستم مشتری یک فریم ورک 4 ب طور جدا خودم نصب کردم،درست شد!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اطلاعات فارسی sql server در winXP
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 15:19 عصر
  2. مشکل در نصب SQL
    نوشته شده توسط EhsanKhafan در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 10:14 صبح
  3. باز هم مشکل در دستورات sql
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1383, 15:23 عصر
  4. مشکل با کانکشن ado
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 21:09 عصر
  5. مشکل ایندکس در SQL
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1382, 23:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •