نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش چند عکس در کنار هم "در یک PictureBox"

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نمایش چند عکس در کنار هم "در یک PictureBox"

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    چطور میشه چند عکس کوچیک رو در کنار هم داخل یک پیکچر باکس بصورت پشت سر هم نشون بدم ؟
    آدرس عکس هارو بدیم و داخل یک حلقه یا هرچیز دیگه عکس ها به ترتیب ادد شن داخل پیکچر باکس مورد نظر
    بطور مثال داخل پیکچر باکس عکس ها پشت هم به این صورت بیوفتن =>
    امیدوارم منظور رو رسونده باشم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش چند عکس در کنار هم "در یک PictureBox"

    سلام
    اگه میخوای یه چیزی شبیه محیط ویندوز داشته باشی که آیکن فایل ها کنار هم هستن باید از Listview استفاده کنی. ولی اگه حتماً میخوای از picturebox استفاده کنی باید با گرافیک کار کنی یعنی یه شی Graphics از picturebox بسازی و با استفاده از حلقه و متد DrawImage عکس ها رو کنار هم اضافه کنی البته باید یه سری محاسبات هم انجام بدی مثلاً اگه از چپ به راست بخوای بچینی location اولی میشه (0,0) . عکس بعدی از انتهای عکس فعلی شروع میشه یعنی مکان ایکس فعلی + width عکس فعلی و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: نمایش چند عکس در کنار هم "در یک PictureBox"

    خودم ردیفش کردم
    دوستان میتونید از این سورس برای کنار هم چیدن عکس هاتون استفاده کنید
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.IO;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;




    using System.Collections.Generic;




    namespace TestBMSVahed
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    DirectoryInfo directory = new DirectoryInfo(@"C:\Users\Public\pic");
    if (directory != null)
    {
    FileInfo[] files = directory.GetFiles();
    CombineImages(files);
    }




    //pictureBox1.Image = Image.FromFile(Application.StartupPath + "\\1.jpg");
    }




    private void CombineImages(FileInfo[] files)
    {
    //try
    //{
    //change the location to store the final image.
    string finalImage = @"C:\Users\Public\pic\Create.png";
    List<int> imageHeights = new List<int>();
    int nIndex = 0;
    int width = 0;
    foreach (FileInfo file in files)
    {
    Image img = Image.FromFile(file.FullName);
    imageHeights.Add(img.Height);
    width += img.Width;
    img.Dispose();
    }
    imageHeights.Sort();
    int height = imageHeights[imageHeights.Count - 1];
    Bitmap img3 = new Bitmap(width, height);
    Graphics g = Graphics.FromImage(img3);
    g.Clear(SystemColors.AppWorkspace);
    foreach (FileInfo file in files)
    {
    Image img = Image.FromFile(file.FullName);
    if (nIndex == 0)
    {
    g.DrawImage(img, new Point(0, 0));
    nIndex++;
    width = img.Width;
    }
    else
    {
    g.DrawImage(img, new Point(width, 0));
    width += img.Width;
    }
    img.Dispose();
    }
    g.Dispose();
    img3.Save(finalImage, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    img3.Dispose();
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(finalImage);
    //}
    //catch (Exception e)
    //{
    // MessageBox.Show(e.ToString());
    //}
    }

    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. نمایش چند عکس کنار هم
    نوشته شده توسط samin_panahi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 23:03 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 17:40 عصر
  3. نمایش چند عکس به طور همزمان در AdRotator
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 00:41 صبح
  4. نمایش چند عکس به فاصله زمانی
    نوشته شده توسط darya_hg در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 08:56 صبح
  5. کنترل نمایش چند عکس
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 08:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •