نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تابع Split

  1. #1

    تابع Split

    سلام به همه.
    دوستان،تابع Split چه تعریف و کاربردی دارد؟
    دقیقا توضیح بدید.
    من هرجا گشتم نتونستم تعریف و کاربرد دقیقشو پیدا کنم.
    ممنون.


  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,161

    نقل قول: تابع Split

    سلام.... فرض کن ما یه رشته داریم به این صورت
    14:08:20 به کاراکتر : می گیم جداکننده...
    اگه بخوایم اجرای این رشته رو با احتساب جداکننده داشته باشیم یعنی 14 08 20 از split استفاده می شه که خروجیش یه آرایس

    string text = "14:08:20";
    string[] info = text.Split(':');

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از تابع split در کوئری
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 19:07 عصر
  2. سوال: نمونه کد برای تابع split
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:52 عصر
  3. سوال: تابع Split در php
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 08:31 صبح
  4. تابع Split
    نوشته شده توسط sahele_sheni در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 16:56 عصر
  5. بررسی Multi Statements در SQL SERVER همراه با تشریح تابع Split
    نوشته شده توسط MohammadSoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 01:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •