نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهنمایی

  1. #1

    راهنمایی

    سلام ببخشید اگه جای بدی سوالم رو مطرح کردم
    من میخوام برای خودم یه سایت طراحی کنم===>(سایت مثل سایتهای طراحی بنر )
    با فتوشاپ آشنا هستم و میتونم قالبم رو طراحی کنم
    با تگ های HTML هم آشنایی دارم
    .
    فقط سوالم اینه اگه من بخوام خودم کد نویسیش رو دستی انجام بدم اصلا میشه؟ یا باید با کمک یه برنامه انجام بدم
    باید چه زبانهای رو یاد بگیرم؟
    لطفا لطفا و لطفا دقیق راهنماییم کنید چون خیلی مشتاقم طراحی وب یاد بگیرم به صورت کد نویسی

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی

    css رو هم باید بلد باشین برای استایل دهی
    اگه میخواین داینامیک باشه طراحی قالب یکی از سیستم های مدیریت محتوا (پیشنهاد من وردپرس) رو هم یاد بگیرین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: راهنمایی

    <a href="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory'); ?>/archive.php">آرشيو مطالب</a>

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی

    سلام
    شما میتوانید قالب طراحی شده توسط فوتوشاپ را تقسیم بندی کنید سپس توسط نرم افزارهای dreamweaver یا phpstorm قالب را تبدیل به کدهای html , css تبدیل کرده سپس برای تبدیل قالب به یکی از مدیریت محتواها (وردپرس ، جوملا و ...) از توابع مخصوص آن مدیریت محتواها استفاده نمایید . اگر در گوگل سرچ کنید آموزش های فراوانی در این رابطه وجود دارد.

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی

    دوستان من با سیستم وردپرس کار کردم
    ممکنه سوالم رو بد مطرح کرده باشم
    من میخوام یاد بگیرم ک خودم با کد نویسی و فتوشاپ(طراحی قالب) ی سایت رو طراحی کنم
    حالا چی باید یادبگیرم ؟
    چی بخونم؟
    منبع معرفی کنید

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط MHMD741 مشاهده تاپیک
    دوستان من با سیستم وردپرس کار کردم
    ممکنه سوالم رو بد مطرح کرده باشم
    من میخوام یاد بگیرم ک خودم با کد نویسی و فتوشاپ(طراحی قالب) ی سایت رو طراحی کنم
    حالا چی باید یادبگیرم ؟
    چی بخونم؟
    منبع معرفی کنید
    html,css,JS,jQuery
    منبع :
    http://farinsoft.com/
    رایگان (سایت یوتیوب) جستجو کنید :
    how to design template for wordpress
    how to create template for wordpress
    نرم افزار آرتیستر هم برای طراحی قالب ساخته شده است که خروجی وردپرس رو هم در خودش دارد.
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی

    مقدمات CSS و HTML رو توی هر سایتی برید پیدا میکنید. برای آشنایی بیشتر هم توی w3school ببینیدشون. بعدش آشنایی با انواع لایه بندی هست. http://fa.learnlayout.com/
    برای آشنایی بیشتر و عملی از lynda استفاده کنید (توی torrent و p30download)
    فرانت اند وبسایت هم بدون جاوا اسکریپ نمیشه! اگر هم میخواید حرفه ای کار کنید بدون زبان انگلیسی نمیشه!
    من تست نکردم ولی فکر کنم کتاب جی کوئری (جاوا اسکریپ) تنها راه حل باشه اونم ترجمه شده از روی کتاب معتبر خارجی.
    اینهایی که گفتم لااقل یه روش استاندارد دارند واسه آموزش هرچند جدا جدا. توی کشور ما متد آموزش و آموزش صحیح خیلی ضعیف هست، خوبیش اینه که اینهایی که گفتم رایگانه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بزرگ با Image ها - لطفا - به راهنمایی احتیاج دارم
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 12:28 عصر
  2. راهنمایی در مورد کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 21:01 عصر
  3. راهنمایی در مورد دستورات sql
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 13:14 عصر
  4. لطفا راهنمایی کنید گرافیک در دلفی
    نوشته شده توسط jinus در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 21:24 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •