نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخيره عكس يا فايل تصويري در ديتابيس

  1. #1

    ذخيره عكس يا فايل تصويري در ديتابيس

    سلام دوستان
    ميخوام سوال تستي با 4تا گزينه توي ديتابيس ذخيره ميكنم.مشكلم اينه سوالايي كه شكل يا فايل تصويري دارنو چطوري بايد ذخيره كنم..لطفا راهنمايي بفرماييد
    با تشكر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ذخيره عكس يا فايل تصويري در ديتابيس

    سلام دوست عزیز...
    مثال:
    یه فیلد توی جدول tbl ایجاد می کنید با نام pic و نوع varbinary(MAX)...
    یه تابع احتیاج داری برای تبدیل فایل به بایت



    public byte[] ReadFileToByteArray(string fileName)
    {


    FileStream fileStream = new FileStream(fileName, FileMode.OpenOrCreate, FileAccess.Read);
    long len;
    len = fileStream.Length;
    Byte[] fileAsByte = new Byte[len];
    fileStream.Read(fileAsByte, 0, fileAsByte.Length);
    MemoryStream memoryStream = new MemoryStream(fileAsByte);
    return memoryStream.ToArray();


    }


    حالا باید عکس تبدیل شده به بایت رو تو دیتابیس ذخیره کنی... می تونی از تابع استفاده کنی

    public void FileStoreToDataBase(byte[] content)
    {
    SqlConnection con =
    new SqlConnection("ConnectionStr");
    try
    {
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    {
    con.Open();
    }
    SqlCommand insert = new SqlCommand("insert into tbl(pic) values (@data)", con);
    insert.Parameters.AddWithValue("data", content);


    // data.Value = content;


    insert.ExecuteNonQuery();
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }




    برای خواندن اطلاعات و نمایش... این تابع....

    public Image showpic()
    {

    Image image = (Image)null;
    try
    {

    SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand("select pic from tbl", con);
    if (con.State == ConnectionState.Closed) con.Open();
    image = Image.FromStream((Stream)new MemoryStream((byte[])sqlCommand.ExecuteScalar()));
    con.Close();
    }
    catch
    {
    }
    return image;
    }

  3. #3

    نقل قول: ذخيره عكس يا فايل تصويري در ديتابيس

    سلام
    میشه درباره تابع سوم خواندن فیلد باینری از دیتابیس یکم توضیح بدید ؟ نیازی به add کردن چیزی نداره چون تو پرژه ام نمیخونه!
    چطوری جدول tb1 که فیلد باینری داره در اکسل بریزیم؟ (به صورت باینری)
    خواهش میکنم جواب سوالم بدید

تاپیک های مشابه

  1. ذخيره عكس در ديتابيس
    نوشته شده توسط fakari66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 05:07 صبح
  2. نحوي ذخيره فايل EXE در ديتابيس
    نوشته شده توسط Hco_Company در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:48 عصر
  3. ذخيره عكس در ديتابيس sql توسط vb
    نوشته شده توسط hatefsoltani در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 00:00 صبح
  4. سوال: ذخيره عكس در ديتابيس
    نوشته شده توسط iran400 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 01:34 صبح
  5. سوال: ذخيره عكس 3*4 داخل ديتابيس
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1387, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •