نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گرفتن مقدار داخل دیتابیس در سی شارپ

  1. #1

    گرفتن مقدار داخل دیتابیس در سی شارپ

    سلام ببخشید می خوام مثلا تمامی مقدار های ستون نام رو بگیرم و بریزم تویه آرایه.
    همه جا با دیتا گرید ویو یاد داده من می خوام دستی توی یه استرینگ بریزم.ممنون


  2. #2

    نقل قول: گرفتن مقدار داخل دیتابیس در سی شارپ

    سلام. دوستان خیلی ببخشید.
    من عجله داشتم نتونستم کامل خدمتتون عرض کنم.
    من تازه با C#‎.net و C#‎ آشنا شدم.
    1 سالی بود که با اندروید کار میکردم.
    الان شروع کردم به یاد گیری سی شارپ و تا حالا پیش رفتم اما با دیتابیس مشکل دارم.
    هر وقت میخوام از دیتابیس اطلاعات ذخیره شدم رو بخونم فقط میتونم همشون رو تو ییک دیتاگریدویو بریزم و ببینم.
    اما من می خوام مثلا برای چک کردن پسورد استفاده کنم و چنین کاری رو نمیتونم انجام بدم چون نمیتونم SELECT کنم.
    از شما اساتید درخواست دارم که جواب بنده رو بدید؟
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه اسکریپت گرفتن از یک دیتابیس توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1394, 21:55 عصر
  2. گرفتن مقدار از sql به سی شارپ
    نوشته شده توسط fortex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:49 صبح
  3. سوال: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ
    نوشته شده توسط padidehco در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 16:14 عصر
  4. سوال: گرفتن مقدار از دیتابیس بصورت عدد
    نوشته شده توسط ya30ien2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 18:38 عصر
  5. گرفتن مقدار نوشته شده داخل یه Edit
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 03:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •