نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: unmanaged

  1. #1

    unmanaged

    آیا باC#‎می شودبرنامه ای نوشت که دیگرنیاز به دات نت نباشدوبرای حداکثرسرعت دیگربه کدمیانی تبدیل نشودوبهصورت unmanagedباشد

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط رهنورد2
    آیا باC#‎می شودبرنامه ای نوشت که دیگرنیاز به دات نت نباشدوبرای حداکثرسرعت دیگربه کدمیانی تبدیل نشودوبهصورت unmanagedباشد
    جوابت نه هست !!!
    پیشنهاد میکنم فلسفه و تاریخچه دات نت رو بدقت مطالعه کنی تا دیگه اینجور همه چیز دات نت برات زیر علامت سئوال نباشه !!!

  3. #3
    خب پس برو C++‎ کار کن دیگه ؛
    مزیت کار با سی شارپ ، همین CLR و Class Library هاییه که دات نت داره ، وگرنه خودش فقط یه زبانه (syntax)

تاپیک های مشابه

  1. کدهای Managed و UnManaged
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1385, 10:59 صبح
  2. تبدیل نوع داده UnManaged به Managed در MFC 7
    نوشته شده توسط rosenth در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 22:56 عصر
  3. ایجاد یک پروژه Unmanaged
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •