نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اروره Could not find or load main class

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Sina.iRoid
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    TEH
    پست
    320

    Question اروره Could not find or load main class

    سلام
    دوستان من دقیقا همون کلاس هایی که توسط اکلیپس ایجاد و کامپایل کردم و همچنین برنامه رو بدون هیچ ایرادی اجرا کردم، وقتی می خوام توسط cmd اجرا کنم اروره زیر و میده:

    Could not find or load main class

    امکانش هست راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟ ممنون

  2. #2

    نقل قول: اروره Could not find or load main class

    ببینید دوست عزیز شما وقتی می خواید در cmd برنامه جاوا رو اجرا کنید دستور java className رو تایپ می کنید. اما اگر className کلاسی باشه که دارای متد main نباشه این خطا رو می گیرید. کلاس هایی که متد main ندارند کلاس های اجرایی نیستند و نمیشه از اون ها در دستور java استفاده کرد. شما باید کلاس های دیگری رو ایجاد کنید که دارای متد main باشند و از توابع موجود در این کلاس شما استفاده کرده باشند.
    با احترام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Sina.iRoid
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    TEH
    پست
    320

    نقل قول: اروره Could not find or load main class

    سلام
    دوست عزیز من اینو می دونم. همانطورکه گفتم من دقیقا کلاسی و اجرا می کنم که توسط اکلیپس اجرا میشه. یعنی متد main داره. فقط موقعی که با cmd اجرا می کنم این ارور و میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: اروره Could not find or load main class

    اسم package رو از بالای کدت حذف کن، یا اینکه توی فولدری با همون اسم بذارش بعد کامپایل کن. مثلا :


    public class Hello {

    public static void main(String[] args) {
    System.out.println("Hello");
    }

    }


    توی ترمینال :


    javac Hello.java
    java Hello


    اما اگر :


    package test;


    public class Hello {

    public static void main(String[] args) {
    System.out.println("Hello");
    }

    }


    باید Hello.java رو توی فولدر test کپی کنی، بعد توی ترمینال بری به فولدر parent اش :


    javac test/Hello.java
    java test.Hello

  5. #5

    نقل قول: اروره Could not find or load main class

    ادمین جان سلام
    کدی که گفتید اجرا شد ، اما حالا فایل رو پیدا نمیکنم
    C:\Users\MaxPal>javac test.javajavac: file not found: test.java
    Usage: javac <options> <source files>
    use -help for a list of possible o
    اینجا رو چیکار باید کرد؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. لود نشدن CSS و یا خطا Could not find CSS class selector
    نوشته شده توسط Modernidea در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1392, 19:34 عصر
  2. پیغام Could not find the man class:frmMainForm. program will exit
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 10:00 صبح
  3. خیلی فوری : Could not find stored procedure
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 19:44 عصر
  4. پیغام Could not find installable ISAM یعنی چی؟
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1384, 21:31 عصر
  5. "\:Could not find a part of the path "D لطفا کمک
    نوشته شده توسط atf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •