نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وصل شدن به کانکشن وای فای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    وصل شدن به کانکشن وای فای

    سلام دوستان عزیز .... چطور میتونم یه کانکشن وای فای توی سیستم رو به حالت کانکت در بیارم .... عکس زیر رو ببینید
    Untitled.png

    یعنی خودکار نرم افزار اون دکمه کانکت رو کلیک کنه .... نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه .... هر کس هر نظری داره ممنون میشم به اشتراک بزاه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: وصل شدن به کانکشن وای فای

    سلام دوستم
    این کدهارو ببینید
    شاید کمکتون کنه :)
    http://managedwifi.codeplex.com/Sour...w/41381#213980

    http://www.techgig.com/skill/csharp/...ng-managedwifi

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: وصل شدن به کانکشن وای فای

    ممنون دوست عزیز .... موضوع مرتبط بود اما من نتونستم کاری که میخواستم و انجام بدم باهاش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: وصل شدن به کانکشن وای فای

    سلام
    این دستور رو امتحان کنید :
    System.Diagnostics.Process process=new System.Diagnostics.Process();
    process.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    process.StartInfo.FileName = "netsh";
    process.StartInfo.Arguments = "wlan connect DLink";
    process.Start();


    فقط توجه داشته باشید که اگر میخواید از این کد استفاده کنید ، حتمن باید قبلش یه بار به وصل شده باشید ! یعنی اگه دفه اولتون باشه که میخواید به این وای فای وصل بشید این کد کار نمیکنه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: وصل شدن به کانکشن وای فای

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام
    این دستور رو امتحان کنید :
    System.Diagnostics.Process process=new System.Diagnostics.Process();
    process.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    process.StartInfo.FileName = "netsh";
    process.StartInfo.Arguments = "wlan connect DLink";
    process.Start();


    فقط توجه داشته باشید که اگر میخواید از این کد استفاده کنید ، حتمن باید قبلش یه بار به وصل شده باشید ! یعنی اگه دفه اولتون باشه که میخواید به این وای فای وصل بشید این کد کار نمیکنه !
    |خوب الان این دستور کجا رمز وای وای رو میپرسه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: وصل شدن به کانکشن وای فای

    خوب متاسفانه این دستور موقعی به کار میاد که از قبل یکبار به وای فای وصل شده باشید و پروفایلتون ذخیره شده باشه !

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در متصل شدن دو دستگاه با وای فای
    نوشته شده توسط afshinhd در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 11:40 صبح
  2. چگونگی وصل شدن به اینترنت در شبکه netware 5.0
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:52 عصر
  3. وصل شدن به سرورهای ناول وویندوز با لینوکس(فوری -لطفا)
    نوشته شده توسط موسوی در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 23:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •