نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر کانکشن استرینگ بعد از اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    Question تغییر کانکشن استرینگ بعد از اجرای برنامه

    سلام
    یه برنامه نوشتم که از طریق ef به دیتابیس متصل میشم ، حالا یه قسمت برنامه رو جوری میخوام تنظیم کنم که کاربر بتونه کانکشن استرینگ رو از فایل App.Config تغییر بده !
    آیا همچین چیزی ممکنه؟
    من خودم از این کد استفاده میکنم ولی تنها مشکلی داره اینه که موقتن کانکشن استرینگ رو تغییر میده و بعد از بستن برنامه دوباره به حالت اول برمیگرده ! یعنی اینکه تغییرات ذخیره نمیشن !
     var config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Applicat  ion.StartupPath + @"\WindowsFormsApplication11.exe");
    config.ConnectionStrings.ConnectionStrings["con"].ConnectionString = "myconnection";
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified, true);
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: تغییر کانکشن استرینگ بعد از اجرای برنامه

    سلام همین کد کار میکرد ، من خوب برسیش نکرده بودم ، باید توی پوشه Debug قسمت کانفیگ رو چک میکردم ! اونجا تغییر میکنه !
    از مدیر محترم درخواست میکنم این تاپیک رو حذف کنه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر کانکشن استرینگ برای یک برنامه
    نوشته شده توسط Beginner67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1394, 14:25 عصر
  2. سوال: تغییر کانکشن SQL بعد از نصب برنامه
    نوشته شده توسط mehdi.safavie در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 10:20 صبح
  3. سوال: چطور میشه بعد از اجرای برنامه یک فریم نشون داد ؟
    نوشته شده توسط Scartage در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 19:08 عصر
  4. سوال: مشکل ذخیره عکس با تغییر کانکشن استرینگ (vb.net 2005)
    نوشته شده توسط Barbodben در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 03:22 صبح
  5. تغییر کپشن ستون بعد از اجرای کویری
    نوشته شده توسط reza5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 23:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •