نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Exception

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452

    Exception

    سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم که باید 10 تااسم رو به تریتب یه سری اعمال روشون انجام بده
    مشکل من اینجاست که وقتی روی یه اسم Exception اتفاق میافته دیگه به سراغ اسم بعدی نمیره و باید از tryاستفاده کنیم
    من دنبال یه چیزی مثل on error resumدر وی بی هستم که دیگه همه اسمها روش اعمال انجامبده و لازم نباشه از catch استفاده کنم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    در VB ?? فکر کنم بخش رو اشتباه آمدید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    دنبال چیزی شبه به on resume وی بی، در #C هستند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452
    سلام
    منظورم در سی شارپ هستش

  5. #5
    قبل از اون دستور try بنویسید و بعد catch اش را خالی بزارید . اینطوری اون دستوری مشکل پیدا کرده رد می کند و بعد از catch را اجرا میکند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452
    سلا دوستان
    من میخام وقتی روی قسمتی ار برنامه Exception اتفاق بافته از اون چشم پوشی کنه و به سراغ catch نره

  7. #7

  8. #8
    سلام دوست عزیز

    try
    {
    //Do sth
    }
    catch (Exception ex)
    {
    //Do Nothing
    }

    و این کد را برای هر قسمت تکرار کنید
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  9. #9

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح
    سلام دوست عزیز

    try
    {
    //Do sth
    }
    catch (Exception ex)
    {
    //Do Nothing
    }

    و این کد را برای هر قسمت تکرار کنید
    http://forum.java.sun.com/thread.jsp...sageID=1800635
    http://dotnetjunkies.com/WebLog/ewis.../29/48992.aspx

  11. #11
    منم همین را گفتم !!!!!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط nsn_61
    منم همین را گفتم !!!!!!!
    یک نگاه به لینکهایی که فرستادم انداختید؟

  13. #13
    می تونید از دستور goto در catch استفاده کیند و lable رو قبل از try قرار بدید.
    البته اگر بخواهی از catch استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. بستن فرم در داخل یک Exception
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:26 عصر
  2. این exception به چه دلیل هست؟
    نوشته شده توسط reza.palang در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 14:20 عصر
  3. کسی می تونه در مورد exception توضیحاتی به من بده؟
    نوشته شده توسط فرشته صحرا در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 20:52 عصر
  4. کمک برای خطای exception
    نوشته شده توسط miakoro در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 21:07 عصر
  5. Exception
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1385, 18:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •