نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mr saeed
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    32
    پست
    9

    Lightbulb حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    سلام من مدتی هست که تو یادگیری C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ تحت کنسول هستم و اطلاعاتم کامل نیست و مشکل اصلی من تو casting هست و اونطور که من فهمیدم این روش تو حلقه درست نیست ...

    اگه امکانش هست در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید ممنون.

    اینم کد نمونه ساده که تو visual studio 2015 اررو میده:


    string[] daysOfWeek = new string[7];
    daysOfWeek[0] = "Sunday";
    daysOfWeek[1] = "Monday";
    daysOfWeek[2] = "Tuesday";
    daysOfWeek[3] = "Wednesday";
    daysOfWeek[4] = "thursday";
    daysOfWeek[5] = "Friday";
    daysOfWeek[6] = "Saturday";


    while (true)
    {
    Console.Clear();
    Console.Write("Pick out a number bitween 1 and 7 or press q to quit: ");
    string input = Console.ReadLine();


    if (input == "q" || input == "Q")
    break;


    int index = Convert.ToInt32(input);


    if(index>=1 && index<=7)
    {
    Console.WriteLine(daysOfWeek[index - 1]);
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("Invalid input!");
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 04 مهر 1394 در 14:00 عصر

  2. #2

    نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    سلام
    کاش مینوشتید چه اروری میده. ولی در کل من توی کدتون خطایی نمیبینم جز اونجاش که input رو با q یا Q مقایسه کردین.
    دقت کنید که #C یه زبان شیءگراس. و رشته ها (string) کلاس هستن و مقایسه شون به شکلی که شما نوشتین خود Objectشون با هم مقایسه میشه که یکی نیستن. اگه بخواین مقدارشون رو مقایسه کنید باید از متد Equals استفاده کنید. برای مثال خطوط 18 و 19 کدتون به این شکل میتونه باشه:
    if(input.Equals("q") || input.Equals("Q"))
    break;

    این البته در صورتی هست که کاربر یا q وارد کنه یا عدد. در غیر این صورت برنامه‌ی شما بازم ارور خواهد داشت چون توی خط 22 دارید یه مقدار غیر عددی رو به عدد تبدیل میکنید. اگه میخواید جلوی این ارور رو هم بگیرید باید با مفهوم Exception آشنا بشید.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mr saeed
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    32
    پست
    9

    نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    ممنون از جوابتون
    ارور هم که گفتم اینه :
    Untitled.jpg

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mr saeed
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    32
    پست
    9

    نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    اونم زمانی میاد فرضا اعدادی براش 1 تا 7 تعریف کردم یکیشو میزنم ولی با چند اینتر این میاد ....
    شما مرجع خوبی برای یاد گیری C#‎ می دونید ؟؟

  5. #5

    نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    خب با چندتا اینتر، دفعه ی اول به صورت درست داده میگیره اما دفعات بعدی شما دارید یه داده ی خالی رو میفرستید و همونطور که توی ارور هم گفته داده تون توی یه فرمت درست نیست

    منبع هم نمیدونم چی معرفی کنم چون خودمم جسته و گریخته فقط به مراجع نگا کردم (البته بنده هم هنوز اول راهم)
    ولی در کل بهترین راه برنامه نویسی تمرین کردن زیاده

  6. #6

    نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎

    سلام
    به این شکل اصلاح کنید

    string[] daysOfWeek = new string[7];
    daysOfWeek[0] = "Sunday";
    daysOfWeek[1] = "Monday";
    daysOfWeek[2] = "Tuesday";
    daysOfWeek[3] = "Wednesday";
    daysOfWeek[4] = "thursday";
    daysOfWeek[5] = "Friday";
    daysOfWeek[6] = "Saturday";




    while (true)
    {
    Console.Clear();
    Console.Write("Pick out a number bitween 1 and 7 or press q to quit: ");
    string input = Console.ReadLine();


    if (input != null && input.ToLower() == "q")
    break;

    int index;
    if (!int.TryParse(input, out index)) continue;

    if (index >= 1 && index <= 7)
    {
    Console.WriteLine(daysOfWeek[index - 1]);
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("Invalid input!");
    }
    }


    ضمنا اون Console.Clear که گذاشتید اجازه نمیده نتیجه رو ببینید.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    Post نقل قول: حل مشکل تبدیل در داخل حلقه ها در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mr saeed مشاهده تاپیک
    اونم زمانی میاد فرضا اعدادی براش 1 تا 7 تعریف کردم یکیشو میزنم ولی با چند اینتر این میاد ....
    شما مرجع خوبی برای یاد گیری C#‎‎‎‎‎‎ می دونید ؟؟
    سلام دوست عزیز
    یه منبع هست که می تونه به شما کمک کنه
    لینک زیر رو ببینید
    http://s5.picofile.com/d/36095a9c-3a...0/Part1_C_.rar

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل برگرداندن مقدار از جدول داخل حلقه
    نوشته شده توسط mostafa272 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 10:59 صبح
  2. خواندن متغیر گلوبال در داخل حلقه While مربوط به کرسور !
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 22:41 عصر
  3. بحث در مورد حلقه پیغام . یا مشکل در کار یا حلقه پیغام
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 20:04 عصر
  4. تبدیل کامپوننتهای داخل پلت Server به Office2000
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •