نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

  1. #1

    استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    سلام دوستان
    من توی برنامم یه قسمت دارم که اجراش سه مرحله ای هست و بخاطر رکورد زیاد هر سه مرحله کمی طول میکشه
    بمحض اجرا هم فرم تو حالت not responding میره تا زمانی که پروسه تموم میشه
    میشه طوری progressbar گذاشت که هم از حالت هنگ موقت جلوگیری کنه و هم هر مرحله که تموم میشه نشون بده که به مرحله بعد میره؟
    ممنون از راهنماییاتون

  2. #2

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    دوست عزیز فکر می کنم باید از thread ها استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
    تا به حال استفاده نکردم ازشون
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط pishraft مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من توی برنامم یه قسمت دارم که اجراش سه مرحله ای هست و بخاطر رکورد زیاد هر سه مرحله کمی طول میکشه
    بمحض اجرا هم فرم تو حالت not responding میره تا زمانی که پروسه تموم میشه
    میشه طوری progressbar گذاشت که هم از حالت هنگ موقت جلوگیری کنه و هم هر مرحله که تموم میشه نشون بده که به مرحله بعد میره؟
    ممنون از راهنماییاتون
    این مثال رو ببین. شاید به دردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط pishraft مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من توی برنامم یه قسمت دارم که اجراش سه مرحله ای هست و بخاطر رکورد زیاد هر سه مرحله کمی طول میکشه
    بمحض اجرا هم فرم تو حالت not responding میره تا زمانی که پروسه تموم میشه
    میشه طوری progressbar گذاشت که هم از حالت هنگ موقت جلوگیری کنه و هم هر مرحله که تموم میشه نشون بده که به مرحله بعد میره؟
    ممنون از راهنماییاتون
    حلقه for داری ؟؟؟؟

    اگه حلقه داری انتهای حلقه قبل از { که حلقه بسته بشه دستور زیر رو بنویس

    application.doevent();

  6. #6

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    برای این پردازش حدود 4 هزار رکورد دارم که همه اونها باید یکی یکی فراخوانده شن
    توی سه مرحله که مرحله اول خودش شامل چندین تابع و مرحله پردازش میزش
    دو و سه هم ارسال به دیتابیس و گزارش گیری هستن
    مرحله زمان زیادی میبره
    حدودا 1و نیم دقیقه طول میکشه
    تو این مدت هم فرم به حالت notResponding میره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    سلام
    از کامپوننت BackGroundWorker که توی تولباکس هست استفاده کنید. کارهای محاسباتی رو توی رویداد DoWork بنویسید یه تصویر لودینگ یا یا پیغام هم یه گوشه ای بزارید مثلاً "لطفاً منتظر باشید..." کارهای نمایش نتایج و مخفی کردن پیغام رو هم در رویداد RunWorkComplete بنویسید.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    با این تعداد رکورد بالا بهتره جهت کاهش زمان اجرا از موازی سازیParallel استفاده کن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: استفاده از ProgressBar در چند مرحله بدون هنگ کردن

    ببخشید بنده هم تقریبا همین مشکل رو در WPF با دارم فقط تا Invoke پیش رفتم و متاسفانه گیر کردم.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فرایند اجرا بدون هنگ کردن
    نوشته شده توسط mandanim در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 16:48 عصر
  2. سوال: استفاده کردن از تمام ظرفیت سیستم بدون هنگ کردن
    نوشته شده توسط Desaghi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 19 خرداد 1393, 00:53 صبح
  3. درج بیش از 2 میلیون خط در لیست باکس بدون هنگ کردن
    نوشته شده توسط maxtools در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 18:31 عصر
  4. سوال: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن
    نوشته شده توسط fire22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 14:24 عصر
  5. آموزش: نگه داشتن یک خط برنامه در ویژوال بیسیک (بدون هنگ کردن)
    نوشته شده توسط abolfazl-z در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 تیر 1391, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •