نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعیین کانکشن استرینگ

  1. #1

    Question تعیین کانکشن استرینگ

    سلام به همه
    بنده یه برنامه نوشتم که اطلاعاتش داخل sqlserver دیتابیس ذخیره میشه,چیکار کنم که روی سیستم های دیگه هم به بانکش وصل بشه کار کنه؟کانکشن استرینگ رو چطوری تعیین کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تعیین کانکشن استرینگ

    توی دسکتاپ کلیک راست کنید و یه فایل متنی بسازید ..... حالا پسوند اون فایل رو به udl تغییر بدید ..... بعد بازش کنید ..... حالا توی پنجره باز شده تنظیمات مشخصتون رو انجام بدید (صفحه باز شده خودش گویا هست و نیاز به توضیح نداره) بعد اوکی کنید و حالا همون فایل رو با notpad باز کنید ..... میبینید که کانکشن استرینگ استاندارد توش تعریف شده

  3. #3

    نقل قول: تعیین کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط yosef_ghobadi مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    بنده یه برنامه نوشتم که اطلاعاتش داخل sqlserver دیتابیس ذخیره میشه,چیکار کنم که روی سیستم های دیگه هم به بانکش وصل بشه کار کنه؟کانکشن استرینگ رو چطوری تعیین کنم؟
    دوست عزیز میتونید یه کلاس ساده مثل مورد زیر در برنامتون ایجاد کنید و هر جا که نیاز بود از اون استفاده کنید:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Data;

    namespace probook
    {
    class myconstr
    {

    public static SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=dbname;Integrated Security=True");
    }
    }



  4. #4

    نقل قول: تعیین کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط aria2006 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میتونید یه کلاس ساده مثل مورد زیر در برنامتون ایجاد کنید و هر جا که نیاز بود از اون استفاده کنید:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Data;

    namespace probook
    {
    class myconstr
    {

    public static SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=dbname;Integrated Security=True");
    }
    }


    فکر کنم نتونستم منظورمو برسونم,من تو کامپیوتر خودم مشکلی با برقراری ارتباط با بانک ندارم,مسلما کانکشن استرینگی که من تو کامپیوتر خودم باهاش به بانک وصل میشم,فقط در سیستم من کار میکنه ووقتی برنامه بره رو سیستم دیگه نمیتونه با بانک ارتباط برقرار کنه وباید کانکشن,استرینگ مختص اون سیستم به برنامه داده بشه,سوال منم اینه که چطوری تو هر سیستمی کانکشن استرینگ مختص اون سیستم ایجاد کنیم,یعنی برنامه خودش ایجاد و به بانک وصل بشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: تعیین کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط yosef_ghobadi مشاهده تاپیک
    فکر کنم نتونستم منظورمو برسونم,من تو کامپیوتر خودم مشکلی با برقراری ارتباط با بانک ندارم,مسلما کانکشن استرینگی که من تو کامپیوتر خودم باهاش به بانک وصل میشم,فقط در سیستم من کار میکنه ووقتی برنامه بره رو سیستم دیگه نمیتونه با بانک ارتباط برقرار کنه وباید کانکشن,استرینگ مختص اون سیستم به برنامه داده بشه,سوال منم اینه که چطوری تو هر سیستمی کانکشن استرینگ مختص اون سیستم ایجاد کنیم,یعنی برنامه خودش ایجاد و به بانک وصل بشه؟
    دوست عزیز اون مطلبی که توی پست دوم گفتم استاندارد کانکشن استرینگ رو که توی تمامی سیستم ها کار کنه بهتون برمیگردونه اینم نمونه کانکشن من :


    <add key="DataBase_Edit" value="data source=192.168.1.100;initial catalog=NA_Edit;persist security info=False;user id=dfgdfgafggadfg;password=234234234;packet size=4096" />

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه تعیین کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط h_jafarnezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1394, 18:02 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 21:05 عصر
  3. کانکشن استرینگ بانک اطلاعاتی پسورد دار
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 18:46 عصر
  4. کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 07:56 صبح
  5. ذخیره سازی کانکشن استرینگ اس کیوال سرور در وب کانفیگ؟
    نوشته شده توسط Amin_tus در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •