نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ساخت فرم لاگین

  1. #1

    ساخت فرم لاگین

    سلام دوستان
    میخواستم یه فرم لاگین تو محیط ویندوز فرم درست کنم ک وقتی نام کاربری و رمز عبور هر کاربر رو بهش دادم پروفایل همون کاربر رو برام باز کنه
    کسی هست تا راهنماییم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    همین سایت را در نظر بگیرید
    اطلاعات هر فرد با نام کاربری فرد ذخیره میشه یعنی لاگین میکنه سرچ میکنه اطلاعات مربوط به شما لود میشه
    کار ساده ای

  3. #3

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    دوست عزیز من کلا صفر صفرم لطفا اگه میشه بگین چجوری کد نویسی کنم؟

  4. #4

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    دوست عزیز که این پروژه همون چیزی رو که میخواهید و بیشتر از اون چیزی که میخواهید رو داره ولی باید با ای اف کارر کنید چون این با ای اف هستش https://barnamenevis.org/showthread.p...DA%98%DB%8C-EF

  5. #5

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    لینکش خرابه داداش!!!
    هر دوتا لینکش مشکل داره

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hamirayan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شمال وطنم
    پست
    46

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    با سلام
    فکر کنم این فایل به دردتون بخوره.

    دانلود فایل

  7. #7

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    برادران دوستان و برنامه نویسان عزیز
    این نمونه هایی ک تو این وب سایت هست و شما دارین لطف میکنین توضیح میدین
    با اون چیزی ک من میگم یکی نیست!!!!!!!!!!
    من میخوام پروفایل هر کاربر رو که یه یوزر و پسورد داره رو بعد از لاگین برام اجرا کنه!!!!!!!!!!!!
    لطفا کمکم کنین

  8. #8

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط qasem f مشاهده تاپیک
    برادران دوستان و برنامه نویسان عزیز
    این نمونه هایی ک تو این وب سایت هست و شما دارین لطف میکنین توضیح میدین
    با اون چیزی ک من میگم یکی نیست!!!!!!!!!!
    من میخوام پروفایل هر کاربر رو که یه یوزر و پسورد داره رو بعد از لاگین برام اجرا کنه!!!!!!!!!!!!
    لطفا کمکم کنین

    سلام شما دقیقا چچی میخواهید آیا میخواهید زمانی که لاگین کرد اسم شخص مثلا سن و بقیقه مشخصات را توی یه لیبل ی تکس باکس نشون بدی تو برنامه ات
    ببین من توی این فرم لاگین وقتی میره مشخصات را میخونی که همخوانی داره یا خیر بعد اسمش را با حالت دسترشی اش را کاپی میگیره بعد تو فرم اصلی ازش استفاد میکنم و اسم و حالت دسترسی را به یه setting ذخیره کردم

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {

    SqlConnection c = new SqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\haic.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30");
    string command= "select * from wuser where ( w_user=@user and U_password=@pass)";
    SqlCommand com = new SqlCommand(command, c);
    com.Parameters.AddWithValue("user", comboBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("pass", txtpassword.Text);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = com;
    DataTable dt = new DataTable();
    c.Open();
    da.Fill(dt);








    if (dt.Rows.Count>0)
    {
    //MessageBox.Show(dt.Rows[0][3].ToString());
    string ustate = dt.Rows[0][3].ToString();
    int ust = Convert.ToInt16(ustate);
    string uname = dt.Rows[0][1].ToString();
    Properties.Settings.Default.uname = uname;
    Properties.Settings.Default.hstate = ust;
    Properties.Settings.Default.Save();
    this.Hide();
    new checklock().ShowDialog();
    this.Close();

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("رمز عبور اشتباه است ","اخطار", MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    catch (Exception es)
    {

    MessageBox.Show(es.Message);
    }


    }

  9. #9

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    سلام
    داخل این لینک به چندین شکل توضیح داده شده است :
    http://www.w3-farsi.com/category/%D9...F%D8%A6%D9%88/

  10. #10

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    سلام شما دقیقا چچی میخواهید آیا میخواهید زمانی که لاگین کرد اسم شخص مثلا سن و بقیقه مشخصات را توی یه لیبل ی تکس باکس نشون بدی تو برنامه ات
    ببین من توی این فرم لاگین وقتی میره مشخصات را میخونی که همخوانی داره یا خیر بعد اسمش را با حالت دسترشی اش را کاپی میگیره بعد تو فرم اصلی ازش استفاد میکنم و اسم و حالت دسترسی را به یه setting ذخیره کردم
    سلام
    ن عزیز من میخوام بعد از لاگین ..یه فرم رو برام باز کنه که توی اون فرم مشخصات اون کاربر ثبت شده

  11. #11

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط esagraphic مشاهده تاپیک
    سلام شما دقیقا چچی میخواهید آیا میخواهید زمانی که لاگین کرد اسم شخص مثلا سن و بقیقه مشخصات را توی یه لیبل ی تکس باکس نشون بدی تو برنامه ات
    ببین من توی این فرم لاگین وقتی میره مشخصات را میخونی که همخوانی داره یا خیر بعد اسمش را با حالت دسترشی اش را کاپی میگیره بعد تو فرم اصلی ازش استفاد میکنم و اسم و حالت دسترسی را به یه setting ذخیره کردم

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {

    SqlConnection c = new SqlConnection(@"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\haic.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30");
    string command= "select * from wuser where ( w_user=@user and U_password=@pass)";
    SqlCommand com = new SqlCommand(command, c);
    com.Parameters.AddWithValue("user", comboBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("pass", txtpassword.Text);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = com;
    DataTable dt = new DataTable();
    c.Open();
    da.Fill(dt);








    if (dt.Rows.Count>0)
    {
    //MessageBox.Show(dt.Rows[0][3].ToString());
    string ustate = dt.Rows[0][3].ToString();
    int ust = Convert.ToInt16(ustate);
    string uname = dt.Rows[0][1].ToString();
    Properties.Settings.Default.uname = uname;
    Properties.Settings.Default.hstate = ust;
    Properties.Settings.Default.Save();
    this.Hide();
    new checklock().ShowDialog();
    this.Close();

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("رمز عبور اشتباه است ","اخطار", MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    catch (Exception es)
    {

    MessageBox.Show(es.Message);
    }


    }
    سلام
    ن عزیز من میخوام بعد از لاگین ..یه فرم رو برام باز کنه که توی اون فرم مشخصات اون کاربر ثبت شده

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    سلام
    شما اعمال اصلی (ثبت، ویرایش، حذف، انتخاب) کار با دیتابیس رو بلدید دیگه، اگه اینطور هست، طبق این پست عمل کنید. اگر هم بلد نیستید اول اونها رو یاد بگیرید بعد طبق پستی که لینک کردم عمل کنید.

  13. #13

    نقل قول: ساخت فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط qasem f مشاهده تاپیک
    سلام
    ن عزیز من میخوام بعد از لاگین ..یه فرم رو برام باز کنه که توی اون فرم مشخصات اون کاربر ثبت شده
    دوست عزیز من به همون روشی که به شما گفتم شما میتونید تو هرفرمی اطلاعات کار بر را داشته باشید
    شما دقیت کنید من اینجا چیکار کردم توی تنظیمات برنامه مشخصات را ذخیره کردم که هرجا بخوام بتونم استفاده کنم


    Properties.Settings.Default.uname = uname;
    Properties.Settings.Default.hstate = ust;
    Properties.Settings.Default.Save();



    شما ببینید من بالا دو مشخصات uname نام کاربری است username و ust حالت اش بوده user state اینها را از دیتابیس گرفتم توی تنظیمات برنامه ذخیره کردم حالا تو هرفرمی خواستی میتونی اینجطوری صدای بزنی دگه مثلا

    lblname.text=Properties.Settings.Default.uname;
    lblstate.text=Properties.Settings.Default.hsate;

    به همین راحتی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل ساخت فرم لاگین
    نوشته شده توسط omidpa2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 12:32 عصر
  2. سوال: ساخت فرم لاگین و ترتیب در اجرا
    نوشته شده توسط omidpa2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 11:03 صبح
  3. ساخت فرم لاگین به سامانه پیام کوتاه
    نوشته شده توسط omidp30 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 00:05 صبح
  4. سوال: ساخت فرم لاگین
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 11:12 صبح
  5. سوال: ساخت فرم لاگین به نرم افزار
    نوشته شده توسط djhooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 16:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •