نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

  1. #1

    جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

    با سلام خدمت اساتید محترم و عرض وقت بخیر و خسته نباشید به حضار .
    روش جستجوی فایل موجود در مسیر bin\debug رو بگین لطفاً
    فایلم هم فرمتش myname.mdb هستش - می خوام اسم فایل رو تو تکست باکس تایپ کنم اگه تو اون مسیر بود پیام موجود است اگه هم نبود که هیچ

    تشکر می کنم از همگی .

    //////////////////************
    کسی نتونست راهنمایی کنه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله hhaaddii1363 : دوشنبه 06 مهر 1394 در 18:53 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    برای بررسی وجود یک فایل در یک مسیر مشخص

    string path = @"D:\myname.mdb";
    if (File.Exists(path))
    {
    MessageBox.Show("Found");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NotFound");
    }

    که می تونید متغیر path رو باتوجه به مقدار textbox تغییر بدید

  3. #3

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    آها همین که فرمودین متغیر path رو با توجه به مقدار textbox
    من اینجوری میخواستم دیگه . فایلم تو پوشه debug هست . اسم فایل رو تو تکست بنویسم اینو نشون بده که هست یا نیست - در ضمن نمیخوام یه فایل رو جستجو کنم تو اون پوشه فایل های زیادی هست
    لطفا کدش رو بگین سپاسگذارم
    آخرین ویرایش به وسیله hhaaddii1363 : سه شنبه 07 مهر 1394 در 08:41 صبح دلیل: -

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    اگه فایلتون توی پوشه دیباگه....

    string path = Application.StartupPath + @"\" + txtFile.Text;
    if (File.Exists(path))
    {
    MessageBox.Show("Found");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NotFound");
    }


  5. #5

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    آقا رضا زنده باشی حل شد مشکلم .
    یه سوال دیگه هم که دارم اینه که تو جستجو باید فرمت فایل رو هم بنویسی تا نشون بده مثلا mmm.txt اینو میشه یه کاریش کرد . فارسی چطور اسم فایل فارسی باشه جستجو میکنه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله hhaaddii1363 : سه شنبه 07 مهر 1394 در 09:28 صبح دلیل: اصلاح تایپ

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

    دسترسی به این صورت:
     Application.StartupPath 

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    برای قسمت اولش میتونی از پترن استفاده کنی

    var files = Directory.GetFiles(Application.StartupPath,txtname .Text + ".*");
    if (files.Length > 0)
    {

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NotFound");
    }


    آره برای فارسی مشکلی نداره

  8. #8

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    ممنون ازتون .
    این سوال آخرمه .
    طبق نوشته شما من با اون کد تونستم داخل پوشه دیباگ رو جستجو کنم حالا اگه بخوام داخل دیباگ یه فولدر دیگه بذارم ببینین کدش درسته اگه نه لطفاً اصلاح کنین
    string path = Application.StartupPath + @"test\" + txt_search.Text
    فولدر test رو من تو debug ایجاد کردم

  9. #9

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    یافتم باید اینجوری می نوشتم
    string path = Application.StartupPath + @"\test\" + txt_search.Text

  10. #10

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    رضا جان بدون فرمت نتونستم نمایش بدم باید فرمت فایل رو هم بنویسیم لطفا کد من رو اصلاح کن


    string mdbpath = Application.StartupPath + @"\test\" + txt_search.Text
    if (File.Exists(mdbpath))
    {
    MessageBox.Show("پیدا شد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("پیدا نشد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 07 مهر 1394 در 11:21 صبح

  11. #11
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    بفرمایید...فقط یه نکته ... با پترن *.* اگه یه حرف از فایل هم بزنی برات پیدا می کنه یا حتی خالی بزاری و فایلی وجود داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

    string mdbpath = Application.StartupPath + @"\test";
    var files = Directory.GetFiles(Application.StartupPath,txtname .Text + "*.*");
    if (files.Length > 1)
    {
    MessageBox.Show("پیدا شد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("پیدا نشد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }

  12. #12

    نقل قول: جستجو در یک پوشه توسط تکست باکس

    پیغام پیدا نشد میده نمیدونم کجای کار ایراد داره

    ولی وقتی textbox خالیه میگه پیدا شد :D
    آخرین ویرایش به وسیله hhaaddii1363 : سه شنبه 07 مهر 1394 در 11:30 صبح

  13. #13
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

    من تست کردم برات...جواب می ده...!!

  14. #14

    نقل قول: جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

    نمیدونم والا چرا error میده
    راه دیگه ای نیست من بدون format جستجو کنم ؟

  15. #15

    نقل قول: جستجو در مسیر bin\debug توسط تکست باکس

    من الان کدم رو به این صورت نوشتم ولی کلا میگه پیدا نشد فقط وقتی خالیه میگه پیدا شد
    string mdbpath = Application.StartupPath + @"\test\" + txtname.Text;

    var files = Directory.GetFiles(Application.StartupPath, txtname.Text + "*.*");
    if (files.Length > 0)
    {

    MessageBox.Show("پیدا شد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("پیدا نشد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: واکشی رکوردی مشخص از پایگاه داده توسط تکست باکس
    نوشته شده توسط ZivehDesigne در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1392, 10:31 صبح
  2. سوال: جستجو دو فیلد از طریق یک TextBox
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 10:07 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 21:20 عصر
  4. مبتدی: جستجوی سریع توسط تکست باکس
    نوشته شده توسط hadinajafi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 18:22 عصر
  5. جستجو در بانک با استفاده از تکست باکس و کمبوباکس
    نوشته شده توسط kafinetetaha در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •