نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار نکردن SendKeys.SendWait ENTER در برخی از برنامه ها

  1. #1

    کار نکردن SendKeys.SendWait ENTER در برخی از برنامه ها

    دوستان سلام.
    من از تکه کد زیر استفاده کردم تا یک برنامه به دلخواه کاربر اجرا بشه و بعد از اینکه فوکس به اون برنامه منتقل شد، یک سری کلید کیبورد به اون برنامه منتقل بشه. اما مشکل اینجاس که کلید {Enter} تو بعضی از برنامه ها کار میکنه و تو بعضی دیگه کار نمیکنه.

    System.Diagnostics.Process process = System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");
    System.Threading.Thread.Sleep(3000);
    SetForegroundWindow(process.MainWindowHandle);
    System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait("22*4{ENTER }");

    همچنین بجای ارسال {Enter} از ~ هم استفاده کردم جواب نداده.
    تو اینترنت سرچ کردم و تنها راه حلی که دیدم این بود که برنامه رو در حالت Administrator اجرا کنم، ولی این کار هم جواب نداده.
    آیا تا بحال کسی از دوستان این مشکل رو داشته؟
    راه حلی برای حل مشکل به نظرتون میرسه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 07 مهر 1394 در 11:22 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: کار نکردن SendKeys.SendWait ENTER در برخی از برنامه ها

    مثلا در کدوم برنامه ها کار نمیکنه؟

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن SendKeys.SendWait ENTER در برخی از برنامه ها

    یه سری برنامه های خاص.
    یکیش یه برنامه س مربوط به الکترونیک که تو محیط داس اجرا میشه. همه ی کلیدها کار میکنه غیر از Enter.
    یکی دیگه هم یه برنامه تخصصی الکترونیکه تحت ویندوزه که باز هم همه کلیدها کار میکنه غیر از Enter.
    غیر از اینکه این برنامه ها قدیمی هستن هیچ وحهه مشترکی توشون پیدا نکردم.
    عکس زیر مربوط به برنامه اولی هست.
    اما خود cmd رو که اجرا میکنم مشکلی با Enter نداره.
    sn.jpg

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن برخی از منوهای فرم پس از تغییر skin فرم
    نوشته شده توسط ada_a899a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1394, 08:17 صبح
  2. کار نکردن sendkeys
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 08:56 صبح
  3. کار نکردن برخی قابلیت های html5
    نوشته شده توسط tuytoosh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 20:56 عصر
  4. سوال: دلیل کار نکردن f in box در برخی سیستم ها
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1392, 23:06 عصر
  5. کار نکردن کی بورد
    نوشته شده توسط در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 12:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •