نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه object هایی در panel دارای scrollBar نمایش داده می شوند؟

  1. #1

    چه object هایی در panel دارای scrollBar نمایش داده می شوند؟

    سلام
    من یک panel دارم که شامل تعدادی object میشه و scrollBar هم داره. با توجه به وجود scrollBar برخی object ها قابل مشاهده هستند و برخی نیستند. آیا راهی وجود داره که بشه فهمید آیا یک object خاص قابل مشاهده هست یا نه؟
    روشی که در برخی سایت ها دیدم بر مبنای استفاده از location و size هر object برای یافتن یک مستطیل فرضی که محدوده تقریبی دید رو در panel نشون بده هست که چندان جالب نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چه object هایی در panel دارای scrollBar نمایش داده می شوند؟

    اگه به دنبال یک متد آماده میگردین چنین متدی وجود نداره. راه حل تقریبا همونی هست که گفتین. باید بینید چارچوب کنترل مورد نظر با محدوده دید Panel اشتراک داره یا نه. شاید بتونید به این صورت عمل کنید:

    bool isInView = panel1.ClientRectangle.IntersectsWith(button1.Boun ds);
    Debug.WriteLine("Is in view: " + isInView);

    نیاز به تست داره به نظرم جواب میده.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: فرم هایی که طراحی میکنم زمانrunشدن نمایش داده نمیشن
    نوشته شده توسط taranum در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 20:57 عصر
  2. سوال: چرا عکس ها در پروژه ام نمایش داده نمی شوند؟
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 00:45 صبح
  3. چرا عکسهای png روی فلش نمایش داده نمی شوند؟
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1388, 17:39 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:38 عصر
  5. نمایش یک نقطه از فرم دارای scrollbar
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 02:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •