نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجوی فایل بدون درج format

  1. #1

    جستجوی فایل بدون درج format

    سلام .
    از دوستان کسی می دونه چه جوری میشه یه فایل رو جستجو کرد البته بدون اینکه فرمتش رو بنویسی
    من یه textbox دارم که از داخل یه فولدر فایل ها رو جستجو میکنه
    میخوام فقط اسم فایل رو بنویسیم فرمتش رو دیگه نه
    تشکر می کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: جستجوی فایل بدون درج format

    شدن که میشه
    شما الان سه تا تاپیک ایجاد کردید برای یه سوال
    شما میخواید اسم یه فایل را بنویسید داخل تکست باکس بعد ببینید این فایل در اون مسیر وجود داره یا نه
    همین را میخواید؟

  3. #3

    نقل قول: جستجوی فایل بدون درج format

    آره . اسم فایلی رو که می خوام جستجو کنم فرمتش pdf هست تو تکست باکس باید فرمت ش رو هم بنویسم تا نشونش بدم من نمی خوام فرمت فایل بنویسم این کد من هست که با درج پسوند فایل اجرا میشه
    string mdbpath = Application.StartupPath + @"\test\" + txt_searchwithname.Text;

    if (File.Exists(mdbpath))
    {
    MessageBox.Show("پیدا شد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    System.Diagnostics.Process.Start(mdbpath);

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("پیدا نشد", " ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error,
    MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign);
    }
    تشکر می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: جستجوی فایل بدون درج format

    این یه روش است
    روش های زیادی وجود داره

                string[] files = Directory.GetFiles(Application.StartupPath); 
    foreach (string name in files)
    {
    if (Path.GetFileNameWithoutExtension(name) == textBox1.Text )
    {
    MessageBox.Show("فایل موجود است");
    break;
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: جستجوی فایل بدون درج format

                bool isFile = false;            string[] files = Directory.GetFiles(Application.StartupPath);
    foreach (string name in files)
    {
    if (Path.GetFileNameWithoutExtension(name) == textBox1.Text )
    {
    isFile = true;
    break;
    }

    }
    if (isFile == true)
    MessageBox.Show("فایل موجود است");
    else
    MessageBox.Show("فایل موجود نیست");


    یا مثلا دستورات دیگه با کدنویسی کمتر هم هست

  6. #6

    نقل قول: جستجوی فایل بدون درج format

    ممنون با اون کدی که اول گفتین مشکلم حل شد ولی فارسی تایپ می کنم هیچ چی پیدا نمیکنه و موقع خطا بعد از else دوبار نشون داده میشه
    فک کنم ماله foreach هست

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره سازی فایل بدون اعمال format string
    نوشته شده توسط _test_ در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1391, 22:45 عصر
  2. فهمیدن تغییرات فایل بدون تایمر
    نوشته شده توسط Touska در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 18:00 عصر
  3. باز کردن پنجره جستجوی فایل بدون کلیک دکمه جستجوی کنترل File
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 11:37 صبح
  4. فرستادن یک فایل بدون OCX
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 21:04 عصر
  5. جستجوی فایل در هارد
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •