نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی تصویر به وسیله LINQ

  1. #1

    ذخیره و بازیابی تصویر به وسیله LINQ

    سلام دوستان
    من تعدادی فیلد دارم که یکی از آنها عکس هستش همه فیلدها رو تونستم به وسیله Linq ذخیره کنم.

    کدی که برای ذخیره کردن تصویر است در Linq کسی داره و فراخوانی و ویرایش آن؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر به وسیله LINQ

    سلام
    این پست و تاپیک رو ببینید.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر به وسیله LINQ

    دوست عزیز باید عکس رو به رشته های بایت تبدیل کنی با این کد


    pictureBox1.Image.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();


    رو رویداد دکمه انتخاب عکس این کد بننویس

    OpenFileDialog open = new OpenFileDialog();
    open.Filter = ("jpg(*.jpg)|*.jpg|png(*.png)|*.png");
    open.ShowDialog();
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(open.FileName);

  4. #4

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصویر به وسیله LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    دوست عزیز باید عکس رو به رشته های بایت تبدیل کنی با این کد


    pictureBox1.Image.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();


    رو رویداد دکمه انتخاب عکس این کد بننویس

    OpenFileDialog open = new OpenFileDialog();
    open.Filter = ("jpg(*.jpg)|*.jpg|png(*.png)|*.png");
    open.ShowDialog();
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(open.FileName);
    نحوه استفاده از کد ها رو میشه توضیح بدی کجا باید بزارم چند راه رو تست کردم نشد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ذخیره و بازیابی اطلاعات به وسیله serialization در دیسک
    نوشته شده توسط hawk_eye در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1399, 17:36 عصر
  2. ذخیره و بازیابی تصویر در دیتابیس اکسس vb.net 2012
    نوشته شده توسط goldpower در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1394, 21:09 عصر
  3. سوال: مشکل در ذخیره و بازیابی تصویر در دیتابیس (به صورت باینری)
    نوشته شده توسط ezio potter در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1394, 10:08 صبح
  4. سوال: ذخیره و بازیابی تصویر در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط h_jafarnezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 11:56 صبح
  5. نحوه ذخیره و بازیابی تصویر در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 41
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •