نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از json

  1. #1

    استفاده از json

    سلام
    سوالی داشتم . من فرمی دارم تحت عنوان بارنامه در این فرم قراره یک سری دستگاه ها با شماره سریالی خاص برای افراد مختلف ارسال بشه در این فرم می خوام با هر بار ئارد کردن شماره سریال دوکار رو انجام بده 1: یک insert و 2: یک select بعد از انجام این دوکار اطلاعات رو در یک جدول برای من نمایش بده تا بعد قابلیت چاپ رو داشته باشم .من با استفاده از jquery و json خواستم این کارو انجام بدم تو صفحه ی فرمم شماره سریالو با jquery به یک صفحه ی دیگه فرستادم تا اونجا کار insert در دیتابیس رو انجام بده بعد از اون در همون صفحه یک select انجام می ده و اطلاعاتو با json به صفحهی اول می بره و در یک جدول نمایش می ده .
    من کار insert رو به خوبی نتیجه گرفتم ولی نمی تونم اطلاعات رو با select و json نمایش بدم حتی وقتی دستور select رو در اون صفحه می زارم کار insert هم انجام نمی شه . لطفا راهنماییم کنید . چند روزی هست که درگیرشم و متوجه نمی شم کجای کارم اشتباهه .
    صفحه ی waybill.php

    <form action="waybill_second.php" dir="rtl" style="margin-right:200px;" id="myform" method="get">

    <p style="font-size:30px; font:Tahoma;">بارنامه شماره : <?php echo $waybill_id;?></p>



    <label> نام تکنسین :</label>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

    <select name="technician" style="width:130px;" id="technician" checked="checked">
    <option></option>
    <?php

    $sql = "SELECT * FROM user where permission='0'";
    $rs = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

    while($row = mysql_fetch_array($rs)){
    echo "<option value='".$row["u_id"]."'>".$row["user_name"]."&nbsp;".$row["user_family"]."</option>";

    }
    echo "</select>";
    ?>
    </br></br>
    <label>شماره سریال :</label>
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <input type="text" name="name" id="name" style="width:130px;"/>
    </br></br>

    <span style="color:#006633"></span>
    <table id="r" cellpadding="0" cellspacing="0" width="84%" >
    <thead>
    <tr>
    <th>شماره سریال</th>
    <th>کد پذیرنده</th>
    <th>نام فروشگاه</th>
    <th>شهر</th>
    <th>آدرس</th>
    <th>تلفن تماس</th>
    <th>نام تکنسین</th>
    <th>تاریخ خروج </th>
    </tr>
    </thead>
    <tbody>
    </tbody>
    </table>

    <script type="text/javascript">

    var giCount = 1;
    var date="<?php echo $out; ?>";
    var waybill_id = "<?php echo $num; ?>";
    $('#r').dataTable();
    $(document).ready(function(){
    $('#name').change(function(){
    $.ajax({
    type: 'POST',
    url: 'waybill_js.php',

    data: {

    serial_code : $('#name').val(),
    technician : $('#technician').val(),
    waybill : waybill_id

    },
    dataType: "json",
    success: function fnClickAddRow(JSONObject) {
    for (var key in JSONObject) {
    if (JSONObject.hasOwnProperty(key)) {
    $('#r').dataTable().fnAddData( [
    JSONObject[key]["serial"],
    JSONObject[key]["merchant"],
    JSONObject[key]["business_name"],
    JSONObject[key]["city"],
    JSONObject[key]["address"],
    JSONObject[key]["mobile_number"],
    JSONObject[key]["user_family"],
    JSONObject[key]["departures"] ] );
    $("#name").val('').focus();
    giCount++;
    }
    }
    },
    error: function(){
    alert('error');
    }
    });
    });
    });



    $('#name').on('keyup', function(e) {
    var code = (e.keyCode ? e.keyCode : e.which);
    if (code == 13) {
    fnClickAddRow();
    }
    });

    </script>
    </br></br>

    </form>


    و صفحه ی waybill_js.php:


    <?php
    session_start();
    require_once 'connect.php';
    include_once('jdf.php');
    connecttodb();
    mysql_query('SET NAMES utf8');
    $time=date('Y/m/d H:i:s');
    $out=jdate('Ymd','','','','en');
    $month=jdate('Ym','','','','en');

    if(!empty($_POST['technician']) && !empty($_POST['serial_code']) && !empty($_POST['waybill'])){

    $waybill=mysql_real_escape_string($_POST['waybill']);
    $technican=mysql_real_escape_string($_POST['technician']);
    $user_id=mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id']);
    $serial_code=mysql_real_escape_string($_POST['serial_code']);

    $ins=mysql_query("insert into change_location (serial_code,terminal_code,merchant_id,psp_id,
    departures_date,attribution_date,status,location,u ser_id,technician_id,month,waybill_id,update_date)

    select pos.serial_code,pos.terminal_code,pos.merchant_id, pos.psp_id,'$out',pos. depatures_date,pos.status,'D','$user_id','$technic an','$month','$waybill','$time'
    from pos
    where pos.serial_code='$_POST[serial_code]'
    and pos.status='3'")or die(mysql_error());

    if($ins){
    $select=mysql_query("select change_location.serial_code,change_location.mercha nt_id ,merchant.business_name,merchant.city,merchant.add ress,merchant.mobile_number,change_location.techni cian_id,
    user.user_family,change_location.departures_date
    from change_location
    LEFT JOIN merchant
    on merchant.m_id=change_location.merchant_id
    LEFT JOIN psp
    on psp.id=change_location.psp_id
    LEFT JOIN user
    on user.u_id=change_location.technician_id
    where waybill_id='$waybill'
    and serial_code='$_POST[serial_code]'") or die(mysql_error());

    $someArray = [];

    // Loop through query and push results into $someArray;
    while ($row = mysql_fetch_assoc($select)) {
    array_push($someArray, [
    'serial' => $row['serial_code'],
    'merchant' => $row['merchant_id'],
    'business_name' => $row['business_name'],
    'city' => $row['city'],
    'address' => $row['address'],
    'mobile_number' => $row['mobile_number'],
    'user_family' => $row['user_family'],
    'departures' => $row['departures_date'],
    ]);
    }

    // Convert the Array to a JSON String and echo it
    $someJSON = json_encode($someArray);
    echo $someJSON;

    }


    }
    else {
    echo "<script type=\"text/javascript\">
    alert(\"لطفا تکنسین مورد نظر را انتخاب کنید ..\");
    window.location = \"waybill.php\"
    </script>";
    }


    ?>

  2. #2

    نقل قول: استفاده از json

    سلام

    خیلی کد نا امنی دارید می نویسید حالا من به این کاری ندارم می ریم سر جواب سوالتان
    لزوماْ نبایستی مشکل داشته باشه اما باید خروجی خود را مرتب کنید یه جا در صورت موفقیت اطلاعات را بصورت json می فرستید و در صورت عدم اجرای شرط بصورت کد جاوا اسکریپت بهتر است هر دو Json باشه اما مشکل از کجاست دقیقاْ نمی توانم راهنمایی کنم firebug نصب کنید روی موزیلا در هنگام ارسال پاسخ ajax در firebug چک کنید سرور چی باز می گرداند تا عیب خود را پیدا کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از json

    سلام راهنماییتون خیلی کمکم کرد در مورد امنیت حرفتون درست اما فعلا می خوام این مشکلو حل کنم بعد از اجرا داده ها برمی گردن به صفحه اول اما این خطارو دارم که هر چی تو نت می گردم نمی دونم باید چیکار کنم :
    این خطارو دارم :

    DataTables warning: table id=r - Requested unknown parameter '0' for row 0. For more information about this error, please see http://datatables.net/tn/4

    اینم صفحه اولم لطفا راهنماییک کنید :

    <script type="text/javascript" src="ddmenu/jquery.min.js"></script>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="js/jquery.dataTables.min.js"></script>
    <div id="site_content">


    <form action="waybill_second.php" dir="rtl" style="margin-right:200px;" id="myform" method="get">


    <p style="font-size:30px; font:Tahoma;">بارنامه شماره : <?php echo $waybill_id;?></p>




    <label> نام تکنسین :</label>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;


    <select name="technician" style="width:130px;" id="technician" checked="checked">
    <option></option>
    <?php

    $sql = "SELECT * FROM user where permission='0'";
    $rs = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

    while($row = mysql_fetch_array($rs)){
    echo "<option value='".$row["u_id"]."'>".$row["user_name"]."&nbsp;".$row["user_family"]."</option>";

    }
    echo "</select>";
    ?>
    </br></br>
    <label>شماره سریال :</label>
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <input type="text" name="name" id="name" style="width:130px;"/>
    </br></br>


    <span style="color:#006633"></span>
    <table id="r" cellpadding="0" cellspacing="0" width="84%" >
    <thead>
    <tr>
    <th>شماره سریال</th>
    <th>کد پذیرنده</th>
    <th>نام فروشگاه</th>
    <th>شهر</th>
    <th>آدرس</th>
    <th>تلفن تماس</th>
    <th>نام تکنسین</th>
    <th>تاریخ خروج </th>
    </tr>
    </thead>
    <tbody>
    </tbody>
    </table>

    <script type="text/javascript">

    var giCount = 1;
    var date="<?php echo $out; ?>";
    var waybill_id = "<?php echo $num; ?>";
    $('#r').dataTable();
    $(document).ready(function(){
    $('#name').change(function(){
    $.ajax({
    type: 'POST',
    url: 'waybill_js.php',

    data: {

    serial_code : $('#name').val(),
    technician : $('#technician').val(),
    waybill : waybill_id

    },
    dataType: "json",
    success: function fnClickAddRow(JSONObject) {
    for (var key in JSONObject) {
    if (JSONObject.hasOwnProperty(key)) {
    $('#r').dataTable().fnAddData( [
    JSONObject[key]["serial"],
    JSONObject[key]["merchant"],
    JSONObject[key]["business_name"],
    JSONObject[key]["city"],
    JSONObject[key]["address"],
    JSONObject[key]["mobile_number"],
    JSONObject[key]["user_family"],
    JSONObject[key]["departures"] ] );
    $("#name").val('').focus();
    giCount++;
    },
    column:{




    }
    }
    },
    error: function(){
    alert('error');
    }


    });
    $('#name').on('keyup', function(e) {
    var code = (e.keyCode ? e.keyCode : e.which);
    if (code == 13) {
    fnClickAddRow();
    }
    });
    });




    });






    </script>
    </br></br>

    </form>

  4. #4

    نقل قول: استفاده از json

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟

  5. #5

    نقل قول: استفاده از json

    ایده ای ، نظری ندارید ؟ کسی تا حالا کار نکرده ؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از json با jquery
    نوشته شده توسط hosseinab در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 23:34 عصر
  2. سوال: استفاده از json در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 18:35 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از JSON در PHP
    نوشته شده توسط son_games در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 20:59 عصر
  4. مقاله: استفاده از JSON در Spring MVC و به شکل REST
    نوشته شده توسط behrooj در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 16:24 عصر
  5. دلیل استفاده از JSON
    نوشته شده توسط zkazemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 18:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •