نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار کردن با کلاس و عمل درج در بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    Question کار کردن با کلاس و عمل درج در بانک اطلاعاتی

    سلام دوستان گرامی . من می خوام با استفاده از کلاس عمل درج رو در sql express انجام بدم ...ولی نمی دونم چه طور پیاده سازیش کنم ...
    یه چیزایی نوشتم ولی نمی دونم دارم درست می رم و بقیه راه رو چه طور برم ؟
    و چه طور textbox رو در کلاس براش مشخص کنم , که بعد بتونم به بانک انتقالش بدم؟
    لطفا راهنماییم کنید


    namespace t3
    {
    class SQL
    {
    //fields
    string txtfirstname = "";
    string txtlastname = "";
    string cmbmajor = "";

    //method
    public static void insert()
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\myDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insertinfo", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@stdfirstname", چی بنویسم ؟؟؟؟؟
    }
    }
    }



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کار کردن با کلاس و عمل درج در بانک اطلاعاتی

    ورودی ها و فیلدهایی که میخای در اینسرت مقداردهی کنی رو به عنوان ورودی برای متد insert تعریف کن و وقت داری این متد رو فراخوانی میکنی مقادیر textboxهات رو بهش ورودی بده و توی Addparameter از اون مقادیر ورودی استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار کردن با کلاس های FileInfo
    نوشته شده توسط Farshid007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 14:56 عصر
  2. سوال: کار کردن با کلاس EventLog
    نوشته شده توسط babak1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 16:40 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 11:35 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 13:12 عصر
  5. پر کردن یک کلاس از نوع لیست از بانک
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 00:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •