نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش پیام در tooltip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نمایش پیام در tooltip

    باسلام:در ردیف دیتاگرید کلیک راست کرده و آمار وارده رو طبق کد زیر در مسج باکس نشون میدم.سوال؟چگونه همین پیام رو به محظ رفتن روی ردیف مربوطه در tooltip قراربدم



    private void آمارمشتریToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int kodm = int.Parse(dataGridViewX1.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString());
    object mx2 = db.Viewvorods.Where(c => c.kod == kodm).Select(c => c.tedad).Sum();
    MessageBox.Show("تعداد جعبه وارده این مشتری "+"{" +mx2.ToString()+ "}"+"میباشد");

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: نمایش پیام در تول تیپ


    Tooltip a =new tooltip()
    A.show("your text", datagrid)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: نمایش پیام در تول تیپ

    تشکر از جواب دادنت ولی نشد اصلا مسج بالارو قبول نمیکنه؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش پیام در tooltip

                dgv.ShowCellToolTips = false;            var tpl = new ToolTip
    {
    ShowAlways = false
    };
    tpl.Show(TxtMsg, dgv, 2000);
    dgv.ShowCellToolTips = true;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش پیام در tooltip

    سلام
    کدهای محاسباتی رو توی یه متد بنویسید بعد در رویداد CellFormatting کدی مثل کد زیر بنویسید:

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == 3)
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].ToolTipText = "تعداد جعبه وارد شده مشتری این مشتری ایکس می باشد";
    }

  6. #6

    نقل قول: نمایش پیام در tooltip

    مهندس جان tooltip نیاز نیست کد نویسی انجام بشه شما کافی ابزار tooltip رو به فرمتون اضافه کنید وقتی اضافه کردید حالا میخواهید روی اشیا که tooltip ظاهر بشه کافی به سراغ ویژگی های برنامه برید و در قسمت ویژگی ها در قسمت پایین اشیاء جمله tooltip ببنید و در اونجا عنوان مورد نظر رو وارد کنید وقتی وارد کردید موقع که موس روی ابزار بره نمایش داده میشه متن و کد نویسی کمتر کار بهتر

تاپیک های مشابه

  1. نمایش پیام رنگی
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 11:24 صبح
  3. نمایش پیام yes/no در زمان اجرای کد
    نوشته شده توسط sena123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 15:20 عصر
  4. نمایش پیام یا Alert
    نوشته شده توسط Mah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 09:43 صبح
  5. نمایش پیام فارسی در ASP
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •