نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خروج داده از اطلاعات serialize

  1. #1

    خروج داده از اطلاعات serialize

    سلام و عرض خسته نباشید
    داده ای شبیه به این دارم
    کد HTML:
    a:1:{i:0;a:3:{s:5:"image";s:35:"file_ext/shop/images/image-5540.jpg";s:5:"width";i:1000;s:6:"height";i:660;}}
    میخوام اطلاعات تصویر ( آدرس تصویر موجود در image ) را خارج کنم
    برای خروج اطلاعات هم چندین ریلیشن توی بانک زدم تا این اطلاعات از جدول دیگری خوانده شود
    برای همین کوئری شبیه به کد زیر دارم
    $data=$d->get_row(("SELECT p.product_title, c.price,c.id,c.number,c.run_date,p.product_images,  p.product_idprd							FROM #__shop AS p							INNER JOIN #__shop_cart AS c ON ( c.productid = p.product_id )							WHERE c.buyed = '0' AND c.memberid ='".member_id."'"),'row');

    داده ی اراده شده از فیلد p.product_images نمایش داده میشود ، حالا میخوام مختصات داده ی دلخواه داده شده فقط استخراج بشه
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: خروج داده از اطلاعات serialize

    از دوستان کسی کمک نمیکنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: خروج داده از اطلاعات serialize

    از تابع unserialize استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: خروج داده از اطلاعات serialize

    استفاده کردم و جواب نگرفتم نمیدونم چرا ؟

  5. #5

    نقل قول: خروج داده از اطلاعات serialize

    مشکلم حل شد با نوشتن یک تابع کمکی مشکلم رو حل کردم ، ممنون از دوستان

    function _dataout($idprod){		global $d;		if($d->numrows("SELECT * FROM #__shop WHERE product_id = '".$idprod."' LIMIT 1" , true)){			$a = $d->fetch();			$data = unserialize($a['images']);			$sum=0;			foreach ($data as  $value) {				$content = "".$value['image'].""; 			 } 			return $content;		}	}


    کد رو هم میذارم تا دوستانی که مشکل دارن حل شه مشکلشون انشاءالله

تاپیک های مشابه

  1. مشاهده از ورود داده تا خروج داده
    نوشته شده توسط k1.technology در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 21:31 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1390, 14:18 عصر
  3. چگونه با Winsock از پایگاه داده سرور اطلاعات بگیریم
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 22:06 عصر
  4. تغییر سطر بروری داده وویرایش اطلاعات آن
    نوشته شده توسط علی اکبر در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1387, 10:25 صبح
  5. پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 18:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •