نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

  1. #1

    select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    سلام مهندسین عزیز
    جدول 2 تا فیلد داره
    1- نام کاربر
    2.شماره تلفن

    برای فرم اپدیت کاربر یه کامبو باکس .گذاشتم ک نام همه کاربرا سلکت میکنه
    میخام با تغیر نام. با کمبوباکس. اطلاعات نام و تلفن کاربر به 2 تا تکس باکس ک گذاشتم منتقل بشع
    با linq
    ممنون راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغیر ایندکس کامبوباکس

    کد پر کردن کمبوباکس رو قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغیر ایندکس کامبوباکس

    var select_cat = from s in db.tbl_Cats select new { s.cat_name };
    comboBox1.DataSource = select_cat;
    comboBox1.DisplayMember = "cat_name";
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 06 آذر 1394 در 07:14 صبح

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغیر ایندکس کامبوباکس

    موقع بایند کردن ComboBox

    comboBox1.DataSource = db.tbl_Cats.Select(c=> new{c.Id,c.cat_name}).ToList();
    comboBox1.ValueMember = "Id";
    comboBox1.DisplayMember = "cat_name";


    و تو ویداد SelectedValueChanged کامبوباکس

    private void comboBox1_SelectedValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if((int)comboBox1.SelectedValue<=0)return;
    var rec=db.tbl_Cats.Find((int)comboBox1.SelectedValue) ;
    if(rec==null)return;
    textBox1.Text=rec.cat_name;
    textBox2.Text=rec.cat_mobile;
    }

  5. #5

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس کامبوباکس

    مهندس
    این خط
    var rec=db.tbl_Cats.Find((int)comboBox1.SelectedValue)  ;


    تابع Find رو نمیشناسه
    خطا میده

    Error 1 'System.Data.Linq.Table<Farmer.tbl_Cat>' does not contain a definition for 'Find' and no extension method 'Find' accepting a first argument of type 'System.Data.Linq.Table<Farmer.tbl_Cat>' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) D:\Project Farmer\Farmer\Farmer\Frm_up_farmer.cs 41 35 Farmer

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox


    using System.Linq;

  7. #7

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    این using هم دارم ولی باز find رو نمیشناسه
    راه حل دیگه ای نیست ؟

  8. #8

    select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس ComboBox

    سلام مهندسین عزیز

    1 کمبو باکس داریم که نام افراد رو در خودش داره
    وقتی ایتم انتخاب شده کبو تغیر کرد
    میخام نام.سن و شماره تلفن اون شخص رو بر اساس نام که توی کمبو هست سلکت کنه و داخل textbox نمایش بده
    ممنون

    تکنولوژی linq استفاده میکنم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ashe405
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    89

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغیر ایندکس کامبوباکس

    سلام
    منظورتون رو دقیق متوجه نشدم منظورتون اینه که یه دیتا بیس دارین که فیلد نام اون به یه کمبوباکس وصله و وقتی نام یکی رو تو کمبو باکس انتخاب میکنین بقیه محتویات اونو بیاره تو یه تکس باکسی
    خب اگه سوالتون اینه که بیشتر کار دیتابیسی میشه
    یعنی تکس کمبو باکس رو به به دیتا بیستون بفرستین تا یه سرچ بر اساس اون نام بشه دیتا بیس تازه اگه نام کلید باشه و محتویاتشو برگردونه داخل یه تکس!

  10. #10

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغیر ایندکس کامبوباکس

    نام کلید نیست
    میخام نام رو از کمبو انتخاب کنه
    سن و شماره تلفن رو تو تکس باکس های مربوطه نوششه بشه

  11. #11

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    همون کدی که جناب ژیار رحیمی گذاشتن رو بنویس. به جای متد find از متد FirstOrDefault استفاده کن.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 12 آذر 1394 در 18:52 عصر

  12. #12

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    دوستان کمک میکنین به نتیجه برسم.خیلی وقته تاپیک زدم

    الان تاریخ داخل کمبو باکس نمایش داده میشه
    میخام با تغیر کموباکس..مقدار قیمت ثبت شده برای تاریخ انتخاب شده سلکت بشه
    این کد رو نوشتم اما کار نمیکنه

    var select_price = from s in db.tbl_prices
    where s.date == combodate.Text
    select s.price;
    txtdate.Text = select_price.ToString();


    فیلد تاریخ از نوغ nvarchar انتخاب کردم تو جدول
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 12 آذر 1394 در 19:01 عصر

  13. #13

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    چون یک شئ میخواهی باید از متد FirstOrDefault استفاده کنی:

    var select_price = (from s in db.tbl_prices
    where s.date == combodate.Text
    select s).FirstOrDefault();
    if (select_price != null)
    {
    txtdate.Text = select_price.price.ToString();
    }

  14. #14

    نقل قول: select شدن اطلاعات با تغییر ایندکس comboBox

    ممنون مهندس افراد با روش شما درست شد
    FirstOrDefault میشه یه توضیحی در موردش بدی؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر
    نوشته شده توسط Jamshid.Bastani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 21:02 عصر
  2. سوال: select شدن اطلاعات 2 بار!!
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1391, 12:21 عصر
  3. پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 15:32 عصر
  4. سوال: محو شدن اطلاعات DataGrid هنگام تغییر Row ها
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 19:00 عصر
  5. موضوع مهم:select شدن یک سطرازDBGRID
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1383, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •