نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

  1. #1

    Thumbs up گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    سلام دوستان. من دارم برنامه ی یه باسکول رو مینویسم. این باسکول فرمت ورودیش این سبکی هس.
    10 بیت میگیره اولی و اخری رو به عنوان شروع و پایان در نظر میگیره و هشت تا بیت وسط رو به عنوان عدد دریافت میکنه.
    پورت سریال 9 پینه وصل میشه به کامپیوتر.
    حالا سوال من اینه تو کتابخونه سریال پورت من چطور میتونم بگم تو ده بیت ده بیت بگیر؟!!

  2. #2

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    مدل دستگاه نشاندهنده شما چیست ؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط esagraphic مشاهده تاپیک
    مدل دستگاه نشاندهنده شما چیست ؟
    سلام/.
    YH-T7
    Weighing Indicator

    کمپانی ساختشم shanghai yaohua weighing system Co

  4. #4

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdipc مشاهده تاپیک
    سلام/.
    YH-T7
    Weighing Indicator

    کمپانی ساختشم shanghai yaohua weighing system Co
    دنبال 10 بیتی نگرد منم هرچی گشتم درست متوجه اش نشدم از Read existing کار بگیر ببین وزن را چیطوری دریافت میکنی و دگه مدل دقیقا T7 است یا T7+ من T7 را وصل کردم از من وزن را برعکس میاورد بعدش درست شد ببین شما وزن را چیجوری دریافت میکنی یه بار با این نرم افزار دریافت کن یه بار با ترمینال دریافت کن ببین چیطوری دریافت میکنی اگه نتونستی من دستگاه T7 دارم برات وصلش میکنم میفرستم

  5. #5

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    میتونی توسط این برنامه به نشاندهنده وصل بشی ببین چیطوری ارسال میکنه وزن را
    http://realterm.sourceforge.net/

  6. #6

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط esagraphic مشاهده تاپیک
    دنبال 10 بیتی نگرد منم هرچی گشتم درست متوجه اش نشدم از Read existing کار بگیر ببین وزن را چیطوری دریافت میکنی و دگه مدل دقیقا T7 است یا T7+ من T7 را وصل کردم از من وزن را برعکس میاورد بعدش درست شد ببین شما وزن را چیجوری دریافت میکنی یه بار با این نرم افزار دریافت کن یه بار با ترمینال دریافت کن ببین چیطوری دریافت میکنی اگه نتونستی من دستگاه T7 دارم برات وصلش میکنم میفرستم
    سلام عزیزم. دستگاه من با ترمینال تست میکنم علامت سوال و null اینا میده هی. + هم نداره...
    در ضمن با Read existing هم خروجیش باز عجیب غریبه. علامت سوال و خطوط خرچنگ قورباغه میده. اینکودینگ هم تست کردم ها .نشده

  7. #7

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdipc مشاهده تاپیک
    سلام عزیزم. دستگاه من با ترمینال تست میکنم علامت سوال و null اینا میده هی. + هم نداره...
    در ضمن با Read existing هم خروجیش باز عجیب غریبه. علامت سوال و خطوط خرچنگ قورباغه میده. اینکودینگ هم تست کردم ها .نشده
    سلام دوست عزیز من از همین دستگاه کار گرفتم وصلش کردم شما یه کار کن یک مقدار وزن بزار روی لودسل مثلا کالیبره اگه نباشه وزنش شاید بشه 450 کیلو یا کم بیشتر بعد bound rate را هم 9600 بگیر با اون برنامه که گفتم ببین چیطوری وزن را میفرسته و از روشی که داری وزن میگیری را هم بزار اگه عکس بگیری بهتره

  8. #8

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    مرسی که کمک میکنی. الان دستگاه پیشم نیس و متاسفانه کارخونه هس..ولی با برنامه دیگه قبلا تست کرده بودم و عکس گرفته بودم. اونا رو میزارم/
    Untitled.jpg
    Untitled2.jpg

    البته باند رید رو 9600 هم تنظیم کرده بودم طبق دفترچه اش تو X5 ولی نتایج مشابه ای میداد.
    ممنون میشم شماره تماس یا ای دی در تلگرام دارین برام بدین تا زودتر به هدف م برسم.یه دنیا سپاس

  9. #9

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    سلام شما دستگاه را باید کنارت بزاری که چند بار امتحان کنی این آی دی من در تلگرام است esagraphic

  10. #10

    نقل قول: گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی

    سلام این نمونه را تست کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن اطلاعات از یک فایل XML که بصورت یک دیتابیس است.
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 16:13 عصر
  2. سوال: گرفتن اطلاعات ثبت شده در بانک بصورت AJAX
    نوشته شده توسط rezarezaa در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 12:14 عصر
  3. 'گرفتن اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط faty در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 00:31 صبح
  4. نوشتن اطلاعات بصورت overlay بر روی فیلم در حال نمایش
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •