نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با برچسب ها در MSCHART

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    مشکل با برچسب ها در MSCHART

    با سلام یک برنامه نوشتم که در اون یکسری مقدار رو به Series1 و Series2 مقدار دهی کردم برای Yaxis title مقدار رو درست نشون میده اما برای X ها مشکل داره و من هرچی سرچ کردم به دو دستور رسیدم که هر دو پیام خطا داد لطفا راهنمایی بفرمایید
    کد کل برنامه :
    chart1 = new Chart();

    // Create Chart Area
    ChartArea chartArea1 = new ChartArea();


    // Add Chart Area to the Chart
    chart1.ChartAreas.Add(chartArea1);


    // Create a data series
    Series series1 = new Series();
    Series series2 = new Series();


    // Add data points to the first series
    series1.Points.Add(10);
    series1.Points.Add(20);
    series1.Points.Add(30);
    series1.Points.Add(40);
    series1.Points.Add(50);


    // Add data points to the second series
    series2.Points.Add(15);
    series2.Points.Add(25);
    series2.Points.Add(35);
    series2.Points.Add(45);
    series2.Points.Add(110);
    // Add series to the chart
    chart1.Series.Add(series1);
    chart1.Series.Add(series2);
    //test
    //chart1.Series[1].ChartType = SeriesChartType.Line;


    // Set chart control location
    chart1.Location = new System.Drawing.Point(16, 48);


    // Set Chart control size
    chart1.Size = new System.Drawing.Size(360, 260);


    دو راهی که دوستان فرموده بودن :
    chart1.Series[0].Points[1].AxisLabel = "141";
    chart1.Series[0].XValueMember = "141"

    پیام خطای این دستورات :

    error.jpg

    کاری که باید انجام بشه اینه که دو مقدار روز قبل و امروز در نمدار بیاد که تا اینجا درست کار میکنه اما در زیر اون باید نام یا کد شعبه قرار بگیره و اگه ممکنه در سمت چپ هم مقدار دقیق قرار بگیره چون الان داره مبلغ ها رو روند میده مثلا 1425000 رو بین 1400000 تا 1500000 نمایش میده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: مشکل با برچسب ها در MSCHART

    یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که مقادیر رو یکی درمیون نشان میده و من
    series1.YValuesPerPoint = 1
    رو هم انجام دادم اما بازم یکی درمیون میاد اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: مشکل با برچسب ها در MSCHART

    دوستان کسی نیست بتونه یک کمکی به من کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. نمودار دایره ای و مشکل برچسب روی نمودار برای ....
    نوشته شده توسط bahar60 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 14:22 عصر
  2. مشکل با برچسب محورهای Mschart
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 09:59 صبح
  3. مشکل با کارکردن با mschart
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 08:15 صبح
  4. مشکل با Mschart
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 13:09 عصر
  5. مشکل با Mschart
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 08:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •