نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چه طوری میشه از SQL Server هاست داخل برنامه BackUP گرفت ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    چه طوری میشه از SQL Server هاست داخل برنامه BackUP گرفت ؟

    سلام و خسته نباشید

    بنده یک هاست ویندوز خریدم و دیتابیس SQL Server 2014 هم روی هاست موجود هست

    آیا راهی هست که از طریق نرم افزار Winform از دیتابیس BackUp بگیرم یا Restore کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: چه طوری میشه از SQL Server هاست داخل برنامه BackUP گرفت ؟

    سلام دوست عزیز . بستگی داره Permission به شما داده باشن یا نه ، مثلا من مدتی هست از جایی هاست میگیرم سال اول دسترسی داشت ، اما از وقتی که sql رو از 2008 به 2012 ارتقا دادن این دسترسی رو برداشتن !
    اما اگر دسترسی داشته باشین با کد زیر میتونین اینکار رو انجام بدین (روش Ado.NET) :

    SqlConnection Connection = new SqlConnection(connectionString);
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.Connection = Connection;
    DA.SelectCommand.CommandText = "BACKUP DATABASE DatabaseNAME TO DISK='"+Server.MapPath(".")+"\\Backup.bak'";
    DA.Fill(ds);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چه طوری میشه از SQL Server هاست داخل برنامه BackUP گرفت ؟

    الان BackUP گرفته شده رو چه باید کرد ؟

    نمیشه مستقیم روی کامپیوتر ذخیره بشه ؟

    یا نمیشه مستقیم Restore کرد ؟


    کد Backup و Restore رو دارم همین که شما دادید

  4. #4

    نقل قول: چه طوری میشه از SQL Server هاست داخل برنامه BackUP گرفت ؟

    با عرض پوزش ، فکر کردم سوالتون توی تالار asp هست .

    باید یک وبسرویس در سمت هاست تون بنویسید که هر موقع نیاز به Restore یا Backup داشتید ، از طریق app درخواست بدید و وب سرویس آدرس فایل رو به شما بده ، یا یک آرگومان ورودی داشته باشه که شما فایل رو براش بفرستید . تا عملیات انجام بگیره .
    آخرین ویرایش به وسیله aminmousavi : جمعه 17 مهر 1394 در 13:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 02:52 صبح
  2. سوال: ساختن table در sql server هاست
    نوشته شده توسط Iman_a13 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1387, 17:53 عصر
  3. وصل شدن به SQL Server هاست از کامپیوتر خودمون
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 آذر 1386, 09:01 صبح
  4. چه جوری میشه دیتابیس sql server 2000 رو نصبی کرد
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 01:54 صبح
  5. چگونگی اتصال به sql server از داخل برنامه
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1383, 14:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •