نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثبت اطلاعات textbox , comboBox

  1. #1

    ثبت اطلاعات textbox , comboBox

    سلام
    فرض کنید یک فرم داریم که حاوی 15تاtextbox و6تاcomboxاست ویک دکمه سرچ داریم
    حال چگونه می توانم هنگامیکه روی دکمه سرچ کلیک کردم اطلاعات textbox ,comboxهای که داخل آنها متنی نوشته شده است نامشان را بدست آورم
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox

    با سلام
    اگه شما بتونید اشیائتون رو در زمان اجرای برنامه بسازید اونوقت میتونید براشوت اسامی و ایونت هایی یکسان بزاریید که دسترسی به اونها براتون امکان پذیر باشه

  3. #3

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox

    سلام
    اسم تکست باکس ها و کمبو باکس ها رو به این شکل بزار
    textBox1, textBox2, ...
    comboBox1, comboBox2, ...
    بعد با متد Controls میتونی کاری که میخوای رو انجام بدی
                for (int i = 1; i <= 6; i++)
    {
    for (int j = 0; j < ((ComboBox)(Controls["comboBox" + i])).Items.Count; j++)
    if (((ComboBox)(Controls["comboBox" + i])).Items[j].ToString()=="mytext")
    txtResult.Text += "comboBox" + i.ToString() + "\r\n";
    }
    for (int i = 1; i <= 15; i++)
    {
    if (Controls["textBox" + i].Text == "mytext")
    txtResult.Text += "textBox" + i.ToString()+"\r\n";
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox


    foreach (ComboBox c in this.Controls.OfType<ComboBox>())
    {
    if (!c.IsDisposed)
    MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
    }
    foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
    {
    if (!c.IsDisposed)
    MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
    }


  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک

    foreach (ComboBox c in this.Controls.OfType<ComboBox>())
    {
    if (!c.IsDisposed)
    MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
    }
    foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
    {
    if (!c.IsDisposed)
    MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
    }

    باسلام
    وتشکر
    حال مشکل من این است که در فرم مورد نظر اینComboBox وTextBox ها داخل پنلهای مختلفی قراردارند و هیچکدام را نمی خواند
    کدرا باید چگونه تغییر بدهم
    باتشکر

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox

    دوست گرامی کافیست اون پنل رو تو یه حلقه دیگه قرار بدی.شما از group box یا panel استفاده کردی؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ثبت اطلاعات textbox , comboBox


    foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
    foreach (ComboBox p in this.Controls.OfType<ComboBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));


    foreach (GroupBox item in this.Controls.OfType<GroupBox>())
    {
    foreach (TextBox c in item.Controls.OfType<TextBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
    foreach (ComboBox p in item.Controls.OfType<ComboBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));


    }
    foreach (Panel item in this.Controls.OfType<Panel>())
    {
    foreach (TextBox c in item.Controls.OfType<TextBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
    foreach (ComboBox p in item.Controls.OfType<ComboBox>())
    MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ثبت اطلاعات فارسی در textbox
    نوشته شده توسط havash.link در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 09:44 صبح
  2. ثبت اطلاعات در لیست باکس و نوشته پیش فرض در textbox
    نوشته شده توسط asemaneiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 11:44 صبح
  3. مبتدی: سوال ذخیره اطلاعات از combobox در textbox در اکسس
    نوشته شده توسط ebrahim_mojahed در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 10:13 صبح
  4. مشکلی برای ثبت نام اطلاعات textbox دارم؟؟
    نوشته شده توسط f montazeri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 02:46 صبح
  5. كمك در نمايش اطلاعات از combobox در textbox
    نوشته شده توسط hodaeian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 فروردین 1389, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •