نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تفاوت private و protected

  1. #1

    تفاوت private و protected

    کسی از دوستان می تونه توضیح مختصری در مورد تفاوت private و protected مخصوصا در کلاس ها و ارث بری از یک کلاس بده؟

  2. #2

    Private: The method is callable only by other methods in the same class type.
    Family: The method is callable by derived types, regardless of whether they are within
    the same assembly. Note that many languages (such as C++‎ and C#‎) refer to family as protected.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    مدیر بخش فینگلیش می نویسه؟!!!!!!

  4. #4
    یک عضو private عضویه که فقط در داخل کلاسی که declare شده دیده می‏شه ولی protected توی همه کلاسهای فرزند قابل دیدنه.

  5. #5
    مدیر بخش فینگلیش می نویسه؟!!!!!!
    جالبه!! شما می دونی انگلیسی به چی می گن؟

تاپیک های مشابه

  1. inheritance و دسترسی به Private
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 08:01 صبح
  2. تفاوت ارثبری public , protected , private
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 10:56 صبح
  3. استفاده از DLL های Private
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 03:07 صبح
  4. متدهای Published Protected Public Private
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •