نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در کلاس من 'Use of unassigned local variable 'ptr

  1. #1

    مشکل در کلاس من 'Use of unassigned local variable 'ptr

    با عرض سلام و عرض ادب .
    بنده در کلاسم یه مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید

    public float ReadFloat(uint Address)
    {
    IntPtr ptr;
    byte[] buffer = new byte[8];
    IntPtr lpBaseAddress = new IntPtr((long) Address);
    ReadProcessMemory(this.OpenGame(), lpBaseAddress, buffer, 4, ref ptr);
    return BitConverter.ToSingle(buffer, 0);
    }

    خطا رو در قسمت بعد از ref تو قسمت ptr نشون میده - در سایت های خارجی خوندم فک کنم باید intptr رو مقدار ش رو صفر کنم ولی خطا داد
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 27 مهر 1394 در 10:58 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کلاس من 'Use of unassigned local variable 'ptr

    به احتمال زیاد خطای شما در عدم همخوانی تعریف مقادیر دریافتی توسط ReadProcessMemory و روش پاس دادن مقادیر هست
    ReadProcessMemory یک API هست که در kernel32.dll هست پارامتر های ورودیشو هم میشه با IntPtr تعریف کرد هم با int اون قسمت مربوط به طول بافر روهم میشه long تعریف کرد یا UInt32
    اما هرطور که تعریف میشه باید همونطور هم استفاده بشه یک نوع تعریفش با انواع داده های معمولی این میشه

    [DllImport("kernel32.dll")]
    public static extern bool ReadProcessMemory(int processHandle,int beginReadAddress, byte[] readBuffer, int countBytesToRead, ref int coutBytesThatSuccessRead);
    نوع دیگش هم با داده هایی که برای ارتباط با پوینترها استفاده میشن اینه

    [DllImport("kernel32.dll")]
    public static extern bool ReadProcessMemory(IntPtr processHandle,IntPtr beginReadAddress, byte[] readBuffer, UInt32 countBytesToRead, ref UInt32 coutBytesThatSuccessRead);
    از ترکیب هر دو هم میشه استفاده کرد خلاصه که هرطور تعریف کردی همون طور و با همون نوع هم باید داده هاتو بهش بدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: از دست خطای Use of unassigned local variable
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1395, 23:50 عصر
  2. این eror چیه ؟؟؟ use of unassigned local variable'
    نوشته شده توسط mustafaehsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 14:59 عصر
  3. سوال: Use unassigned local variable
    نوشته شده توسط ghacem.sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1387, 20:08 عصر
  4. سوال: Use of unassigned local variable
    نوشته شده توسط parikhanoom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 22:59 عصر
  5. مشکل با کلاس DateTime
    نوشته شده توسط C#‎Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 15:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •