نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر نمایش یک ستون از DataGridView

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    تغییر نمایش یک ستون از DataGridView

    سلام.
    وقت بخیر و خسته نباشید.
    بنده یک جدولی در SQL Server دارم که اون رو بوسیله یک DataGridView در برنامه ام نشون میدم.
    اما یکی از ستون های این جدول ستون پسورد هست که من می خوام اون ستون در برنامه ام به صورت **** نمایش داده بشه.
    ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌م بفرمایید.

    بنده آموزشی رو هم از اینترنت پیدا کردم برای این منظور :
    http://stackoverflow.com/questions/1...ord-input-type

    اما مشکلی که وجود دارد در قسمت :

    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if(e.ColumnIndex == 3)//select target column



    بنده نمیتونم از پراپرتی
    ColumnIndex
    استفاده کنم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: تغییر نمایش یک ستون از DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط DumanNazeri مشاهده تاپیک
    سلام.
    وقت بخیر و خسته نباشید.
    بنده یک جدولی در SQL Server دارم که اون رو بوسیله یک DataGridView در برنامه ام نشون میدم.
    اما یکی از ستون های این جدول ستون پسورد هست که من می خوام اون ستون در برنامه ام به صورت **** نمایش داده بشه.
    ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌م بفرمایید.





    بنده آموزشی رو هم از اینترنت پیدا کردم برای این منظور :
    http://stackoverflow.com/questions/1...ord-input-type

    اما مشکلی که وجود دارد در قسمت :

    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if(e.ColumnIndex == 3)//select target column



    بنده نمیتونم از پراپرتی
    ColumnIndex
    استفاده کنم!

    سلام.
    می توانید از این password ها را نمایش ندهید.
            private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    if (e.ColumnIndex == 1)
    {
    if (e.Value != null)
    {
    e.Value = new string('*', e.Value.ToString().Length);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    نقل قول: تغییر نمایش یک ستون از DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط R_khaleghi مشاهده تاپیک
    سلام.
    می توانید از این password ها را نمایش ندهید.
            private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    if (e.ColumnIndex == 1)
    {
    if (e.Value != null)
    {
    e.Value = new string('*', e.Value.ToString().Length);
    }
    }
    }
    بسیار سپاسگزارم از شما بزرگوار.

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تغییر رنگ یک ستون از datagridview در یک سطر خاص؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1398, 22:10 عصر
  3. تغییر مقدار یک ستون DataGridView
    نوشته شده توسط oldboy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 13:28 عصر
  4. سوال: چگونگی تغییر نمایش اطلاعات در dataGridView
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 06:17 صبح
  5. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •