نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

  1. #1

    اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    با سلام
    من میخواستم اطلاعاتم زمانی که تو دوتا تکس باکس هست با فشار کلید Enter زمانی که تو تکس باکس دوم هستم داخل یک آرایه ذخیره کنم که البته این کار انجام میشه ولی یک صدای دینگ ! بازدن اینتر شنیده میشه آیا رویدادی که انتخاب کردم درسته من از رویداد KeyDown استفاده کردم..

     private void textBox2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)        {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    inset();
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    e.SuppressKeyPress = true;

  3. #3

    نقل قول: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    e.SuppressKeyPress = true;
    ممنون . این کد رو باید کجا پروژه قرار بدم..!؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    قبل از inset

  5. #5

    نقل قول: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    ممنون قبل از اینسرت گذاشتم کار نکرد و اجازه نمیداد اطلاعات داخل تکس باکس ذخیره بشه ..
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)            {
    inset(); e.SuppressKeyPress = true;
    }

    اینطوری گذاشتم درست شد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: اجرا عملیات با فشار کلید Enter

    سلام کد را به صورت زیر بنویس


    e.SuppressKeyPress = true;
    inset();

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن کد شماره ی 13 با زدن کلید enter
    نوشته شده توسط LadyWonderFul در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 10:33 صبح
  2. حرکت بر روی اشیا در فرم با کلید Enter
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 09:33 صبح
  3. فشرده شدن کلید Enter در هنگام شروع برنامه
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1383, 08:51 صبح
  4. استفاده از کلید enter
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 22:11 عصر
  5. کلید Enter بجای کلیک دکمه OK
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1382, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •