نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفع پیغام خطای exception has been thrown by the target of the invocation در ado.net

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    رفع پیغام خطای exception has been thrown by the target of the invocation در ado.net

    سلام بر دوستان

    من زمانی که میخوام یه EntityModel جدید بسازم با خطای فوق روبرو میشم که تصویر خطا رو ضمیمه کردم باید چکار کنم؟

    ممنون از دوستان.

    عکس:1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: رفع پیغام خطای exception has been thrown by the target of the invocation در ado.net

    دوستان کسی کمک نمیکنه؟

    خیلی احتیاج دارم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: رفع پیغام خطای exception has been thrown by the target of the invocation در ado.net

    خواهشا یکی کمک کنه..........

    چرا هیچکس جواب منو نمیده؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع پیغام خطای Oracle Sql*Plus Has Stopped Working ? در sql plus 8.0
    نوشته شده توسط manit44 در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1393, 23:06 عصر
  2. خطای Exception has been thrown by the target of an invocation
    نوشته شده توسط omid_student در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1393, 10:52 صبح
  3. سوال: Exception has been thrown by the target of an invocation در Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط aminramezan در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 13:29 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 13:23 عصر
  5. پیغام خطای Control '' has no parent window
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 16:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •