نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست کدی جهت عدم اپدیت اتوماتیک SUb form

  1. #1

    درخواست کدی جهت عدم اپدیت اتوماتیک SUb form

    با سلام
    دوتا مشکل پیش امده رو تو فرم نوشته لطفا اگه کسی میتونه راه کار بده. ضمن اینکه یه سوالم داشتم ایا میشه دکمه ذخیره رو تو سابفرم گذاشت با این شرط که اگه کاربر دکمه ثبتو نزنه اطلاعات ثبت نشه و ازش سوال بپرسه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله najafi87 : یک شنبه 26 مهر 1394 در 08:26 صبح

  2. #2

    نقل قول: درخواست کدی جهت عدم اپدیت اتوماتیک SUb form

    اقای امیری چند روزیه که سری به تالار نزدن.
    وقتی ایشون نیست انگار هیچ کسی نیست.
    ان شالله هرجا هستن موفق و سربلند باشن و ماهم باید برا جواب سوالات منتظر بمونیم تا بیاین

  3. #3

    نقل قول: درخواست کدی جهت عدم اپدیت اتوماتیک SUb form

    سلام خدمت همه دوستان عزیز
    خدایی گذشته از سوال بی پاسخ حقیر نگران حال جناب اقای امیری شدم. دوستان کسی از وضعیت ایشون خبری داره?
    چون از سه شنبه به تالار سر نزدن.
    ان شاالله به حق اقا امام حسین علیه السلام و این ایام محرم نبودشون تو این مدت از سر کسالت و مشکل نباشه و خداوند به حق شهید این ایام مشکلات همه رو برطرف کنه
    ان شاالله

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: درخواست کدی جهت عدم اپدیت اتوماتیک SUb form

    نقل قول نوشته شده توسط najafi87 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوتا مشکل پیش امده رو تو فرم نوشته لطفا اگه کسی میتونه راه کار بده. ضمن اینکه یه سوالم داشتم ایا میشه دکمه ذخیره رو تو سابفرم گذاشت با این شرط که اگه کاربر دکمه ثبتو نزنه اطلاعات ثبت نشه و ازش سوال بپرسه؟
    سلام
    جهت سوال مندرج در فرم مربوط به تکراری بودن آیتم ، کد زیر را در فرم Find جایگزین کنید:

    Private Sub Command33_Click()
    Dim strCriteria As String
    Dim strCriteria2 As String
    DoCmd.OpenForm "FIND", , , , , acHidden
    'Forms!Find.CmdShow.enable = True
    With Form_DEPOSITORY2Subform1
    strCriteria = "part_number= '" & Me.PARTSUB.Form.part_number & "' "
    strCriteria2 = "no_reportage= '" & .Parent.Form.no_reportage & "' "
    If DCount("*", "DEPOSITORY2", strCriteria) > 0 And DCount("*", "DEPOSITORY2", strCriteria2) > 0 Then
    MsgBox "error repeat", vbCritical + vbMsgBoxRight, "error"
    Forms!Find.Visible = True
    Exit Sub
    End If
    .part_number.Value = Me.PARTSUB.Form.part_number
    .part_flag = 1
    .usage.SetFocus
    .usage.Value = 0
    'Form_DEPOSITORY2Subform1.Text47.SetFocus
    .usage.SetFocus
    End With
    DoCmd.Close acForm, Me.Name
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمائی جهت اپدیت سطر گریدویو
    نوشته شده توسط ali.m.a در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1393, 23:00 عصر
  2. عدم اجرای اتوماتیک Agent Sql2000 در win2003
    نوشته شده توسط sharif_ho در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 08:53 صبح
  3. درخواست کدی که بشه باهاش سیستم را Restart و Shutdown کرد
    نوشته شده توسط ماریا وکیلی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1384, 10:04 صبح
  4. کمک : تغییر ساختار بانک اکسس جهت عدم دستیابی در برنامه اکسس
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •