نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال پیام در تلگرام

  1. #1

    ارسال پیام در تلگرام

    سلام ب همه،
    میخوام برنامه ساده ای بنویسم برای ارسال پیام در تلگرام .از دوستان کمک میخوام

    مرسی از همه

  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام در تلگرام

    کسی نیست که در این زمینه کاری انجام داده باشد.یا حداقل یک راهنمایی کوچکی کنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: ارسال پیام در تلگرام

    سلام.
    منظورت دقیقا چی هست؟ یعنی میخوای بات بنویسی؟

    برای نوشتن بات باید از این API استفاده کنی.
    این رو هم یه نگاه بنداز.

  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام در تلگرام

    با سلام
    AppInfo appinfo=new AppInfo(22651, "TestApp", "???", "???","en");;
    MyApiStorage state=new MyApiStorage();
    TelegramApi api = new TelegramApi(state, appinfo, ApiCallback;
    کسی میتونه این قطعه کد بالا رو برای توضیع بده . و برای اینکه متد ()MyApiStorage بشناسه چیکار باید بکنم
    خیلی حیاتی هست ممنون مبشوم از راهنمایی هاتون
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ارسال پیام به تلگرام با سی شارپ + توضیحات
    نوشته شده توسط v30sharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 16:09 عصر
  2. ارسال پیام به تلگرام با استفاده از php
    نوشته شده توسط jamejam123 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1394, 00:28 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1394, 07:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •