نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

  1. #1

    جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    با سلام . بنده در برنامه خودم یه فایل با فرمت mdb بارگذاری می کنم که فایلم بدون مشکل load می شه. فایل بانک اطلاعاتی من یه table داره و این تیبل 17 تا فیلد داره . من می خوام این فایل رو برحسب ورژن یا ساختارش بخونم مثلا اگه 18 تا فیلد داشت یا یه ورژن دیگه بود یا ساختارش فرق داشت تو برنامه خطای not support بده . با تشکر .

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    با این دستورات میتونی تعداد فیلدهای دیتا بیستو بگیری

    var cmd = new OleDbCommand("select * from table1", کانکشن);
    var reader = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.SchemaOnly);
    MessageBox.Show(reader.FieldCount.ToString());

    برای تشخیص نسخه فایل دیتابیست من یک روش بلدم
    به Microsoft.Office.Interop.Access در پروژت رفرنس بده و توسط برنامه فایل رو یا بک آبجکت از نوع access باز کن
    یک property داره که ورژن فایل دیتابیس شمارو بر میگردونه نمونه کدش این میشه

    var app = new Microsoft.Office.Interop.Access.Application();
    app.OpenCurrentDatabase(آدرس فایل اکسس);
    int result = app.CurrentProject.FileFormat;
    آخرین ویرایش به وسیله am_al_59 : چهارشنبه 29 مهر 1394 در 17:42 عصر

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    دوست عزیز نتونستم من کدم رو اینجا قرار می دم . اسم دیتابیس من test.mdb هست و توش یه table به نام فاکتور هست لطفا کدش رو بنویسید براساس این می خوام load کنم و تحت هیچ شرایطی نمی خوام فایل دیگه ای load بشه . باید فیلد ها رو بشمارم ؟ 17 تا فیلد داره

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    کدهارو یک جوری بزار بشه خوند از اون تگ های C#‎‎‎‎ بالای ادیتورت استفاده کن یا فایل متنیشو آپلود کن
    کدی که من برای بازکردن و خودن دیتابیس نوشتم اینه

    var connectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=D:\Database1.mdb";
    var connection = new OleDbConnection(connectionString);
    connection.Open();
    var cmd = new OleDbCommand("select * from table1", connection);
    var reader = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.SchemaOnly);
    MessageBox.Show(reader.FieldCount.ToString());
    الان مشکل شما اینه که خطا داری یا جواب صحیح نداری؟
    اگر خطا داری که به احتمال زیاد از متن کانکشن استرینگت هست پیام خطا رو بزار به همراه کدت

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    اسم دیتابیس من test.mdb هست و توش یه table به نام فاکتور هست - براساس این می خوام load کنم و تحت هیچ شرایطی نمی خوام فایل دیگه ای load بشه . باید فیلد ها رو بشمارم ؟ 17 تا فیلد داره - در ضمن تگ C#‎ رو تو سیستم من نشون نمیده - شرمنده

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از بارگذاری فایل ناشناس در پروژه

    کد بالایی رو تونستم شمارش کنم مرسی

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از بارگذاری مجدد صفحه selected chang drop down list
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 13:25 عصر
  2. ایجاد فایل Setup برای پروژه از نوع SmartDevice Application
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 10:24 صبح
  3. انواع دستورهای اضافه کردن فایل کلاس به پروژه ASP.Net
    نوشته شده توسط Barbababak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •