نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعریف رفتار متفاوت در textbox با کلیک دوباره روی دکمه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    تعریف رفتار متفاوت در textbox با کلیک دوباره روی دکمه

    عزیزان سلام
    بنده یه پروژه دارم که شامل یک تکس باکس هست و چند دکمه----->به عکس نگاه کنید

    213.jpg

    خب میخوام وقتی روی گزینه "نیو" کلیک کنم در صورتی که متنی توش بود اول پیغام ذخیره رو بده(که تا اینجا رو نوشتم) و میخوام اگر کاربر متن رو ذخیره کرد و
    برای بار دوم روی گزینه "نیو" زد اینبار متن های توی تکس باکس رو حذف کنه
    خب چیکار کنیم ما؟؟

    کدهایی که نوشتم

    if(bolerror!=false)
    {
    var msb = MessageBox.Show("Save?", "??????", MessageBoxButtons.YesNoCancel);
    switch(msb)
    {
    case DialogResult.Yes:
    saveFileDialog1.Title = "save";
    saveFileDialog1.FileName = "demo";
    saveFileDialog1.Filter = "allfile |*.txt";
    saveFileDialog1.FilterIndex = 1;
    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strname = saveFileDialog1.FileName;
    System.IO.File.WriteAllText(strname, textBox1.Text);
    bolerror = false;
    }



    break;
    case DialogResult.No:
    textBox1.Text = "";
    break;

    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    سلام
    برای این کار از richbox استفاده کن بجای textbox
    و برای چک کردن متنی که سیو شده یا نه میتونی از متغیر boolean استفاده کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    برای این کار از richbox استفاده کن بجای textbox
    و برای چک کردن متنی که سیو شده یا نه میتونی از متغیر boolean استفاده کنی
    چه تفاوت هایی هست بین تکس باکس و رایچ باکس؟؟؟؟

    و اگه بخوام با درگ کردن یه فایل متنی روی تکس باکس فورمم اونو توی تکس باکس نمایش بدی چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    با کمک ریچباکس متونی متن درون رو مستقیم سیو کنی با پسوند rtf.
    کد نمونه :
    richtextbox1.savefile(save filedialog1.filename)

    اینم برای درگ کردن :
    public partial class Form1 : Form    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    richTextBox1.DragDrop += new DragEventHandler(richTextBox1_DragDrop);
    richTextBox1.AllowDrop = true;
    }


    void richTextBox1_DragDrop(object sender, DragEventArgs e)
    {
    object filename = e.Data.GetData("FileDrop");
    if (filename != null)
    {
    var list = filename as string[];


    if (list != null && !string.IsNullOrWhiteSpace(list[0]))
    {
    richTextBox1.Clear();
    richTextBox1.LoadFile(list[0], RichTextBoxStreamType.PlainText);
    }


    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله systam : شنبه 02 آبان 1394 در 20:06 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    برای این کار از richbox استفاده کن بجای textbox
    و برای چک کردن متنی که سیو شده یا نه میتونی از متغیر boolean استفاده کنی
    میشه لطفا کدش رو بذاری..من الان یه متغییر بولین دارم توی عکس نگاه کنید
    و بگید کدش رو کجا و چطوری استفاده کنم!!؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    سلام
    داداش گلم همه کد ها داده بشه بعد هلو برو گلو یکم خودتون هم حرکتی بزنید
    با استفاده از IF میتونی یه شرط بزاری چک کنی که متغیرت مقدارش چیه
    فقطز در هنگام ذخیره کردن متن ریچ بیا مقدار متغیر رو جوری تنظیم کن برای دوباره ذخیره شدن از اون استفاده کنی

  7. #7

    نقل قول: تعریف رفتار متفاوت در تکست باکس با کلیک دوباره روی دکمه

    در کنترلهای textbox و richtextbox برای متوجه شدن اینکه تغییری در متن ایجاد شده یا نه میتونید از پراپرتی Modified استفاده کنید:

    private string _fileName;
    private void NewDocument()
    {
    if (textBox1.Modified)
    {
    DialogResult dialogResult = MessageBox.Show("Do you want to save changes?", "Confirm!", MessageBoxButtons.YesNoCancel);
    switch (dialogResult)
    {
    case DialogResult.Cancel:
    return;
    case DialogResult.Yes:
    SaveToFile();
    break;
    case DialogResult.No:
    textBox1.Clear();
    _fileName = null;
    break;
    }
    }
    else
    {
    textBox1.Clear();
    _fileName = null;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 03 آبان 1394 در 00:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن محتوای textbox با کلیک بر روی دکمه
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1393, 01:49 صبح
  2. سوال: نمایش رکورد مورد نظر در TextBox با کلیک روی سطر DataGerid
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 11:55 صبح
  3. قرار دادن مقدار در textbox با کلیک روی Grid
    نوشته شده توسط me1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 18:40 عصر
  4. سوال: تغییر آیکون نود در treeview با کلیک بر روی علامت + کنار نود
    نوشته شده توسط aftabgardoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 21:35 عصر
  5. انتخاب یک سطر در GridView با کلیک کردن روی آن
    نوشته شده توسط azygole در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •