نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    سلام بر دوستان

    من فرم تعویض کلمه عبور رو بوسیله ado.net نوشتم ولی هنگام تعویض کلمه عبور با خطای اوراکلی ORA-01008: not all variables bound روبرو میشم و هر کاری میکنم درست نمیشه تو اینترنت هم سرچ زدم ولی چیز به در بخوری پیدا نکردم ..... لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم؟

    این هم کدمه:


    string query = "UPDATE TBL_USER T SET T.PASSWORD = :PASSWORD WHERE T.PK_USER = :PK_USER AND T.USER_NAME = :USER_NAME";
    OracleCommand cmd = new OracleCommand(query, con);
    //cmd.Parameters.Add(":PK_USER", OracleType.Number);
    cmd.Parameters.Add(":PASSWORD", OracleType.VarChar, 20).Value = txt_new_password.Text;
    cmd.Parameters.Add(":USER_NAME", OracleType.VarChar, 100).Value = txt_user_name.Text;
    if (txt_current_password.Text != "")
    {
    if (txt_new_password.Text != "" && txt_retype_password_1.Text != "")
    {
    if (txt_new_password.Text == txt_retype_password_1.Text)
    {
    if (PersianMessageBox.Show("تغییرات با موفقیت ذخیره شد", true, "تغییر رمز عبور", PersianMessageBox.Buttons.تائيد, PersianMessageBox.DefaultButton.اولي, PersianMessageBox.Icons.اطلاعات) == PersianMessageBoxDLL.PersianMessageBox.Result.تا ئيد)
    {
    txt_new_password.Text = "";
    txt_current_password.Text = "";
    txt_retype_password_1.Text = "";
    this.Hide();
    frm_login login = new frm_login();
    login.ShowDialog();
    }
    }
    else
    {
    PersianMessageBox.Show("رمزها یکی نیستند", true, "خطا", PersianMessageBox.Buttons.تائيد, PersianMessageBox.DefaultButton.اولي, PersianMessageBox.Icons.خطا);
    txt_new_password.Text = "";
    txt_current_password.Text = "";
    txt_retype_password_1.Text = "";
    txt_current_password.Focus();
    }
    }

    }
    else
    {
    PersianMessageBox.Show("رمز فعلی را وارد کنید", true, "خطا", PersianMessageBox.Buttons.تائيد, PersianMessageBox.DefaultButton.اولي, PersianMessageBox.Icons.خطا);
    txt_new_password.Text = "";
    txt_current_password.Text = "";
    txt_retype_password_1.Text = "";
    txt_current_password.Focus();
    }
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    با تشکر از دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 آبان 1394 در 22:12 عصر

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    من با اوراکل کار نکردم اما اون خطا میگه متغیر هایی که در دستورت داری همش ست نشده
    شما در رشته دستور سه تا متغیر داری
    :PASSWORD
    :PK_USER
    :USER_NAME
    اما فقط دوتاشو مقدار دادی در کد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    هر سه تا رو الان مقدار دادم باز هم همون پیغام خطا رو داد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    دوستان لطفا یکی کمک کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    دوستان لطف بفرمایند یه کمکی به بنده کنند.

    ممنون.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: پیغام خطای اوراکلی در فرم تعویض کلمه عبور

    دوستان یه راه حلی ارائه کنید لطفا. چون خیلی احتیاج دارم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بعد از ورود کلمه عبور کلیدهای روی فرم نمایان و فعال شوند
    نوشته شده توسط rashidianc در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 12:56 عصر
  2. سوال: تعویض کلمه عبور ویندوز از راه دور
    نوشته شده توسط misagh1359 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 21:45 عصر
  3. کلمه عبور را وارد کرده به فرم دیگری برمد
    نوشته شده توسط iman pakrah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 23:18 عصر
  4. مشکل در ساخت فرم بررسی کلمه عبور ورود به فرم
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 19:42 عصر
  5. فرم گرفتن رمز عبور و کلمه عبور
    نوشته شده توسط hassan_123 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 34
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •