نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نوشتن چند ServrMethod در یک سرور

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    70

    نوشتن چند ServrMethod در یک سرور

    با سلام دوستان

    من دارم یک برنامه سرور می نویسم با DataSnap یه سوال داشتم من نمی تونم همزمان چند تا کلاس ServerMethod داشته باشم و از اونها در client استفاده کنم

    اینجوری که من بررسی کردم فقط در client یه دونه از ServerMethod ها رو میشه استفاده کرد و اگه خواستی عوضش کنی باید در کد سرور قسمت زیر رو عوض کنی


    procedure TServerContainer2.DSServerClass1GetClass(
    DSServerClass: TDSServerClass; var PersistentClass: TPersistentClass);
    begin
    PersistentClass := BASEMethods.TDSServerModule1;
    end;


    دوستان چه جوری این مشکل رو میشه حل کرد؟
    اگه اینجوری باشه که در نوشتن پروژه بزرگ یکم کار سخت میشه
    تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    70

    نقل قول: نوشتن چند ServrMethod در یک سرور

    دوستان راه حل با کمی تلاش و بررسی پیدا کردم!
    اگه پیدا نمیشد خیلی پیاده سازی یه سیستم بزرگ سخت میشد.
    و اما راه حل
    کافی در سرور چند تا DSServerClass متفاوت قرار بدین به تعداد کلاس هایی که میخواهید در کلاینت از اونها استفاده کنین که به طور پیش فرض یه دونه هست که خودش میسازه نکته دیگه اینکه در رویدادGetClass هرکدوم همون کد بالارو با کلاسی که می خواهین ارسال بشه می نویسین به این صورت



    procedure TForm8.DSServerClass2GetClass(DSServerClass: TDSServerClass;
    var PersistentClass: TPersistentClass);
    begin
    PersistentClass := TParametersServerModule1;
    end;

    procedure TForm8.DSServerClass3GetClass(DSServerClass: TDSServerClass;
    var PersistentClass: TPersistentClass);
    begin
    PersistentClass := TDSServerModule2;
    end;


    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. اتصال چند کلاینت به یه سرور از یه پورت
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1386, 07:55 صبح
  2. ارتباط چند کلاینت به یک سرور
    نوشته شده توسط TRex2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 06:54 صبح
  3. سریع---راهنمایی برای نوشتن چند برنامه
    نوشته شده توسط Javad_Mail در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:35 عصر
  4. کمک برای نوشتن چند برنامه سی
    نوشته شده توسط marysf در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 06:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •