نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجو ایجکسی در یک فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    جستجو ایجکسی در یک فیلد

    سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان

    من یک تکس باکس دارم و قراره داخلش شماره تلفن وارد بشه و من می خوام زمانی که یک شماره تلفن وارد شد اگر شماره در بانک وجود داشت بدون اینکه صفحه رفرش بشه کنار تکس باکس شماره نمایش داده شه که مثلا این شماره وجود داره.

    دوستان اگر کمکی از دستتون بر میاد ممنون میشم راهنماییم کنید

    با برنامه نویسی که جستجو کنه و از بانک بخونه مشکلی ندارم . من مشکلم روی ایجکسی بودنه .

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : دوشنبه 04 آبان 1394 در 15:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    با زهم نگفتی کجاش مشکل درای ولی من برای چنین input ها و سناریو هایی از autocomplete استفاده میکنم. این یک نمونه خوبش. خودش ajax را برات مدیریت میکنه. کافیه خروجی json یا text درست با header مناسب توی فایل php برگردونی. مثال هم داره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    با زهم نگفتی کجاش مشکل درای ولی من برای چنین input ها و سناریو هایی از autocomplete استفاده میکنم. این یک نمونه خوبش. خودش ajax را برات مدیریت میکنه. کافیه خروجی json یا text درست با header مناسب توی فایل php برگردونی. مثال هم داره.
    کلشو مشکل دارم.
    یه فیلدی که وقتی همزمان که شماره رو داخلش وارد می کنی همزمان جستجو می کنه که در بانک وجود داره یا نه و اگر وجود داشت شماره مورد نظر رو کنار فیلد لینک کنه که مثلا مدیر بره اطلاعاتشو ببینه .

    این چیزی که شما دادید از پیش تعریف شده و رکوردهایی که جستجو می کنه از فایل JS میخونه
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : دوشنبه 04 آبان 1394 در 16:22 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    این چیزی که شما دادید از پیش تعریف شده و رکوردهایی که جستجو می کنه از فایل JS میخونه
    نه آقا رضا اینطوری نیست، شما وقتی چنین js ی را فعال کنی :
    $('#input_field_id').autocomplete({
    serviceUrl: 'tel_numbers.php',
    dataType: 'json',
    onSelect: function (suggestion) {
    $("#tel_number").html("<a href='edit.php?id=" + suggestion.data + "'>" + suggestion.value + "</a>");
    }
    });


    حالا وقتی کاربر چیزی را تایپ کنه به آدرسی که قرار دادی پارامتری به نام query را با GET ارسال میکنه که شما اون را میگیری و توی پایگاه جستجو میکنی و مقادیری که پیدا میشه را به صورت json توی فرمت زیر بر میگردونی :

    // Query was : "09121"
    {
    "suggestions": [
    { "value": "0912145XXXX", "data": "45" },
    { "value": "0912125XXXX", "data": "57" },
    { "value": "0912115XXXX", "data": "90" }
    ]
    }


    خیلی ساده هستش. کمی دقت میخواد.

  5. #5

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط milad_d993 مشاهده تاپیک
    این آموزش شما بازم یک submit وسطه و کاربر باید روش کلیک کنه تا اطلاعات ارسال بشه . راهی وجود نداره که این submit حذف بشه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    نه آقا رضا اینطوری نیست، شما وقتی چنین js ی را فعال کنی :
    $('#input_field_id').autocomplete({
    serviceUrl: 'tel_numbers.php',
    dataType: 'json',
    onSelect: function (suggestion) {
    $("#tel_number").html("<a href='edit.php?id=" + suggestion.data + "'>" + suggestion.value + "</a>");
    }
    });


    حالا وقتی کاربر چیزی را تایپ کنه به آدرسی که قرار دادی پارامتری به نام query را با GET ارسال میکنه که شما اون را میگیری و توی پایگاه جستجو میکنی و مقادیری که پیدا میشه را به صورت json توی فرمت زیر بر میگردونی :

    // Query was : "09121"
    {
    "suggestions": [
    { "value": "0912145XXXX", "data": "45" },
    { "value": "0912125XXXX", "data": "57" },
    { "value": "0912115XXXX", "data": "90" }
    ]
    }


    خیلی ساده هستش. کمی دقت میخواد.
    داداشی گلم امکانش هست استاتیکشو برام بنویسی و ضمیمه کنی ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mojooriass
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    89

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    برای این کار یک فیلد به صفحه html طبق مثال زیر اضافه کنید:

    <input type="text" onkeyup="search()" id="search"/>
    <div id="result"></div>

    و یک تابع جاوا اسکریپ هم به این صورت بنویسید :

    function search() {
    var search = $("#search").val();
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "http://yoursite.com/search.php",
    data: 'search=' + search,
    success: function (data) {
    $('#result').html(data);
    }
    });
    }

    در اخر هم تو فایل php به کمک یه دستور ساده مقادیر از دیتابیس بگیرید و چاپ کنید مانند زیر :

    $sql=$this->con->prepare('select * from test where content LIKE ?');
    $sql->execute(array($_post['search']));
    $res=$sql->fetchAll();
    foreach($res as $rows){
    echo $rows['content'];
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mojooriass : چهارشنبه 06 آبان 1394 در 14:30 عصر

  9. #9

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    این آموزش شما بازم یک submit وسطه و کاربر باید روش کلیک کنه تا اطلاعات ارسال بشه . راهی وجود نداره که این submit حذف بشه ؟
    شما با جاوااسکریپت یا جی کوئری کار نکردین؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط milad_d993 مشاهده تاپیک
    شما با جاوااسکریپت یا جی کوئری کار نکردین؟؟؟؟
    من به دلیل یک سری مشکلات و شرایط بعد یک سالو نیم دارم دوباره شروع می کنم و شرمنده بابت سوال هام .
    اگر امکانش هست استاتیک برام ضمیمه کنید ممنون میشم

  11. #11

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    این سوال شما!
    اینو من توی یکی از پروژه ها به شکل دیگه انجامش داده بودم که جستجو انجام میشد و لیستی زیر کادر جستجو نشون داده میشد و میتونست طرف انتخاب کنه:

    $('input[name="number"]').keyup(function (event) {
    number=$(this).valu();
    mthis = $(this);
    if (number != '')
    {
    $('.popover-person').children('.popover-content').html('موردی یافت نشد...');
    selectUser(mthis);
    }
    });
    //ajax----
    function selectUser(mythis)
    {
    ajaxStart();
    $.ajax({
    type: 'POST',
    url: window.location.origin + '/ajaxes/invite.php',
    data: {action: 'search', number: number, token: ajaxRequest},
    dataType: 'json',
    success: function (data) {
    response=data['response'];
    answer=data['answer'];
    switch(response)
    {
    case 1:
    data=data['data'];
    if (data['rows'].length > 0)
    {
    numbers = '<div>';
    for (i = 0; i < data['rows'].length; i++)
    {
    numbers += '<div><a class="anumber" href="" sid="' + data['rows'][i]['id'] + '" number="' + data['rows'][i]['number'] + '">' + data['rows'][i]['name'] + '</a>: </div>';
    }
    numbers += '</div>';
    $('.popover-numbers').children('.popover-content').html(numbers);


    $('.popover-person').css({'position': 'absolute ', 'left': 'auto', 'top': mthis.offset().top + 15, 'right': mthis.offset().left + 'px', 'display': 'block','padding':'10px 20px'});
    }
    break;
    ajaxEnd();
    }
    },error:function(){
    ajaxEnd();
    myPrompt('searchUser');
    }
    });
    }

    phpش هم که مشکلی ندارید فکر کنم دیگه...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    من به دلیل یک سری مشکلات و شرایط بعد یک سالو نیم دارم دوباره شروع می کنم و شرمنده بابت سوال هام .
    چرا شرمنده ؟!،‌ اتفاقا عجیب بود یه مدت طولانی نبودین. امیدوارم همیشه با شادی و سلامتی بگذره.

    اگر امکانش هست استاتیک برام ضمیمه کنید ممنون میشم
    آقا رضا دیگه اونقدر هم جدید نیستی که ندونی کسی سورس کد نمینوسه توی انجمن و در حد همین مثال ها هم عموما کسی نمینویسه. مطلب جالبی برای وبلاگم میشه و حتما بهش اصافه میکنم اما متاسفانه الان امکانش نیست.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: جستجو ایجکسی در یک فیلد

    تشکر از دوست عزیزم mojooriass

    بهترین و ساده ترین و بهینه ترین روشو بهم پیشنهاد داد . ( فقط داخل form نمیشه ازش استفاده کرد و نمیدونم مشکلش کجاست)
    و تشکر از همه دوستان
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : پنج شنبه 07 آبان 1394 در 17:37 عصر

تاپیک های مشابه

  1. جستجو بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط rtech در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 14:34 عصر
  2. جستجو بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 23:30 عصر
  3. جستجو بر حسب چند فیلد
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 01:53 صبح
  4. سوال: محدودیت سرعت جستجو با ایندکس روی فیلد متنی
    نوشته شده توسط e-shahshahani در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 17:53 عصر
  5. جستجو بین دو تا فیلد
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •