نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ورود اطلاعات از textbox به combobox

  1. #1

    Question ورود اطلاعات از textbox به combobox

    من یه تکس باکس دارم که میخوام از اون به کمبو باکس توی فرم ویندوز سی شارپ اطلاعات وارد کنم میشه راهنماییم کنید؟چون من با این کد همون لحظه میبنم که وارد میشه ولی بعد که برنامه رو میبندم دیگه تو کامبو باکس چیزی نیست

    cmbround.Text = txtround.Text;
    cmbround.Items.Add(txtround.Text);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط foroughiiii مشاهده تاپیک
    من یه تکس باکس دارم که میخوام از اون به کمبو باکس توی فرم ویندوز سی شارپ اطلاعات وارد کنم میشه راهنماییم کنید؟چون من با این کد همون لحظه میبنم که وارد میشه ولی بعد که برنامه رو میبندم دیگه تو کامبو باکس چیزی نیست

    cmbround.Text = txtround.Text;
    cmbround.Items.Add(txtround.Text);
    خوب درست است دیگر. شما تا زمانی که برنامه تون درحال اجرا می باشد اطلاعات داخل کمبو باکس مشاهده می کنید و دوباره بعد از اینکه برنامه بسته شد کمبوباکس به حالت اولیه بر میگردد و به گونه ای ریست می شود.
    اگر داده های شما ثابت است پیشنهاد می کنم که به صورت دستی از طریق Properties داده ها را به کمبوباکس اعمال کنید.
    و یا برای ذخیره از بانک ها استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    راستش من میخوام که داده ها رو فرد به صورت دستی وارد کنه ، و بعدش از اونا استفاده کنه تو قسمتای دیگه ، به عبارتی به آیدی هر داده نیاز دارم واسه کار بعدیم میشه راهنماییم کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط foroughiiii مشاهده تاپیک
    راستش من میخوام که داده ها رو فرد به صورت دستی وارد کنه ، و بعدش از اونا استفاده کنه تو قسمتای دیگه ، به عبارتی به آیدی هر داده نیاز دارم واسه کار بعدیم میشه راهنماییم کنید؟
    راستش بخوای ایده من اینه که از بانک استفاده کنی یا از فایل ها.
    از طریق فایل ها که من اطلاعی از نحوه کارش ندارم ولی با استفاده از بانک اطلاعاتی می تونین یک جدول ایجاد کنید مثلا فرض کنید کمبو گروه کالا ها هست، خوب یک جدول تحت عنوان گروه کالا ایجاد کنید و هر چیزی که درون کمبو میاد یک کپی هم درون بانک ذخیره بشه

  5. #5

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    ببینید من میخوام بعد از وارد کردن اطلاعات درون کامبو باکس اونارو بریزم توی لیست پیوندی ؟ که بعد بتونم بهشون لینک بدم و ارتباطاتشون رو مشخص کنم ، به نطرتون اول باید اون داده ها رو ذخیره کنم؟تو فایل ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    اره اونا رو ذخیره کن، اگه برنامت پایگاه داده نداره و نیازی نداری
    تو فایل ذخیره کن
    و بعدش تو هر بار لود برنامت فایل رو باز کن و کومبوباکست رو با مقادیر داخل فایل پر کرن
    و بعدش که کاربر میاد از کومبوباکس یه گزینه رو انتخاب می کنه با selectedindex شماره ردیف رو بدست بیار

  7. #7

    نقل قول: ورود اطلاعات از textbox به combobox

    میشه راهنماییم کنید چه طوری این اعضا رو از کامبو باکس به داخل لیست پیوندی ببرم؟ راستش اصلا نمیدونم لیست پیوندی چه طوری تو سی شارپ ایجاد میشه؟ خیلی هم سرچ کردم ولی یه جا دیدم از arrylist استفاده میکنه ولی واقعا نمیدونم که اشاره گرشو چه طوری تشخیص بدم ؟ آخه دارم یه گراف رو با لیست پیوندی ایجاد کنم ، که کاربر اسم نود ها و ارتباط بینشون رو وارد کامبو باکس میکنه . خواهشا میشه بهم یه ایده بدید؟

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات از textbox به combobox
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 11:30 صبح
  2. انتقال اطلاعات از textbox به combobox
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 10:52 صبح
  3. سوال: جستجوي اطلاعات بوسيله TextBox يا ComboBox
    نوشته شده توسط goli2020 در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 23:14 عصر
  4. محدود کرد ورود اطلاعات در TextBox
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 08:07 صبح
  5. ورود اطلاعات در textbox به صورت 1,000,000
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •