نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل ماتریس اسپارس به ماتریس معمولی

  1. #1

    Post تبدیل ماتریس اسپارس به ماتریس معمولی

    سلام دوستان ببخشید یه برنامه نوشتم با C++‎ که ماتریس معمولی رو تبدیل به اسپارس میکنه ، کسی میدونه برعکس این چطوره ؟ که ماتریس اسپارس رو تبدیل به معمولی بکنه؟
    اینم کد برنامه که نوشتم :
    #include<iostream>
    #include<conio.h>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int s1[3][3];
    int i,j,k=0;

    for(i=0;i<3;i++)
    {
    cout<<"lotfan satr "<<(i+1)<<" ra vared knid";
    for(j=0;j<3;j++)
    {

    cout<<"\ninter number "<<(j+1)<<" : ";
    cin>>s1[i][j];
    }
    system("cls");
    }
    for(i=0;i<3;i++)
    {

    cout<<endl;
    for(j=0;j<3;j++)
    {
    cout<<" "<<s1[i][j];
    if(s1[i][j]!=0)
    {
    k++;
    }

    }
    }
    cout<<"\n\n\n\n";
    cout<<"your matrix sparse\n";
    cout<<"\n\t3 3 "<<k<<"\n\n";
    for(i=0;i<3;i++)
    {

    for(j=0;j<3;j++)
    {
    if(s1[i][j]!=0)
    {
    cout<<"\t"<<i<<" "<<j<<" "<<s1[i][j];
    cout<<endl;
    }
    }
    }
    getch();
    return 0;
    }

    لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    107

    نقل قول: تبدیل ماتریس اسپارس به ماتریس معمولی

    با سلام
    برای اینکه یک ماتریس اسپارس رو به یک ماتریس عادی تبدیل کنید:
    اول باید ابعاد ماتریس مقصد رو بدست بیارید. که با بدست آوردن بزرگترین عدد در ستون دوم به اندازه ی بعد سطری ماتریس مقصد و بزرگترین عدد در ستون سوم ماتریس اسپارس به اندازه ی بعد ستونی ماتریس هدف دست پیدا می کنیم.
    بعد از این کافی هستش که یک بار ماتریس اسپارس رو به صورت سطری پیمایش کنیم و به جای عنصر آدرس داده شده در هر سطر اون عدد مورد نظر در اون سطر از ماتریس رو جایگذاری کنیم.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل ماتریس ممولی به ماتریس اسپارس
    نوشته شده توسط babak1286 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 21:49 عصر
  2. مبتدی: تبدیل ماتریس به ماتریس اسپارس
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 11:56 صبح
  3. چرا حاصل جمع و ضرب و تفریق ماتریس اسپارس همواره ماتریس اسپارس نیست؟
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 11:50 صبح
  4. ماتریس اسپارس
    نوشته شده توسط yeganeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 08:35 صبح
  5. ماتریس اسپارس
    نوشته شده توسط دلفی آی آر در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •