نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

  1. #1

    کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    باسلام من با تکه کد زیر در سایتم کد امنیتی میساختم اما روی هاست که آوردم کار نمیکنه
    مشکل چیه؟

    <?php

    session_start();

    $string = '';

    for ($i = 0; $i < 4; $i++) {
    // this numbers refer to numbers of the ascii table (lower case)
    $string .= chr(rand(48, 57));
    }

    $_SESSION['rand_code'] = $string;

    $dir = 'fonts/';

    $image = imagecreatetruecolor(170, 60);
    $black = imagecolorallocate($image, 0, 0, 0);
    $color = imagecolorallocate($image, 100, 100, 90);
    $white = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);

    imagefilledrectangle($image,0,0,399,99,$white);
    imagettftext ($image, 30, 0, 10, 40, $color, $dir."ALGER.ttf", $_SESSION['rand_code']);

    header("Content-type: image/png");
    imagepng($image);

    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kabootar_y
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ایران/اصفهان
    پست
    234

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    من کدت رو تست کردم به خوبی جواب داد

    ببین آدرس فونتت درست باشه
    با یه فونت دیگه امتحان کن
    آدرس فونت رو کامل بده مثلا home/user/public_html/template/font/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    قبل از اینکه سشن رو استارت بزنی خط دو خالیه و همین باعث ایجاد خطا میشه.
    توی notepad ++ به منوی encoding برو و گزینه ی encode in UTF-8-BOM را انتخاب کن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    خوب خط دوم حذف میکند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط wallfa مشاهده تاپیک
    خوب خط دوم حذف میکند
    منظورم بعد از تگ <?php هست.

  6. #6

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    هدر را بردار و تست کن ببین چه ارور هایی داخل کد هست :

    header("Content-type: image/png");

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    اینو امتحان کن ببین چی میشه؟
    <?php
    ob_start();
    session_start();

    $string = '';

    for ($i = 0; $i < 4; $i++) {
    // this numbers refer to numbers of the ascii table (lower case)
    $string .= chr(rand(48, 57));
    }

    $_SESSION['rand_code'] = $string;

    $dir = 'fonts/';

    $image = imagecreatetruecolor(170, 60);
    $black = imagecolorallocate($image, 0, 0, 0);
    $color = imagecolorallocate($image, 100, 100, 90);
    $white = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);

    imagefilledrectangle($image,0,0,399,99,$white);
    imagettftext ($image, 30, 0, 10, 40, $color, $dir."ALGER.ttf", $_SESSION['rand_code']);

    header("Content-type: image/png");
    ob_flush();
    imagepng($image);
    ?>

  8. #8

    نقل قول: کد تولید رمز اتوماتیک روی سرور کار نمیکند ولی روی لوکال کار میکند.چرا؟

    باتشکر از دوستانی که شرکت کردند
    مشکلاینجا بود که فونت و درست وارد نکرده بودم ....هم اسم هم فرمت رو باید با capslock میزدم

تاپیک های مشابه

  1. چرا این تابع جاوااسکریبت روی کامپیوتر اجرا میشه ولی روی سرور خطا میده؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 03:30 صبح
  2. چطوره اجرا برنامه با بانک sql روی سرور و shortcut آن روی کلاینت ها ؟
    نوشته شده توسط j68719 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 18:59 عصر
  3. ajax روی لوکال خوب کار میکنه ولی روی سرور خطا میده
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 19:02 عصر
  4. سوال: ادغام دو ديتابيس ( يکی روی سرور هاست و ديگری روی سيستم )
    نوشته شده توسط darioush01 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1388, 10:48 صبح
  5. ساختن PDF بر روی سرور و ذخیره آن روی سرور
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •